News

Het eerste Nederlandse First Dates huwelijk is een feit

Hebben jullie afgelopen seizoen ook weer genoten van de meest hilarische en af en toe ‘n tikkie ongemakkelijk dates tijdens het televisieprogramma First Dates? Oh yes, we did. Er zaten koppels bij waarbij wij ons afvroegen hoe ze in hemelsnaam zijn gekoppeld én er zaten koppels bij die een match made in heaven vormden. Zo ook Noëlle en Kevin, want zij zijn inmiddels verloofd!

First Dates huwelijk
Jij hebt je vast ook weleens afgevraagd hoe het nu gaat met bepaalde stellen van First Dates. Eén stel daarvan was ongetwijfeld Noëlle en Kevin. Deze koppelactie was een schot in de roos en de twee hadden elkaar helemaal gevonden, ze waren vanaf dat moment onafscheidelijk. Het koppel woont inmiddels al samen en nu, een jaar na First Dates, heeft Kevin haar ten huwelijk gevraagd op een hele speciale manier. En nee, hij ging niet op z’n knieën. Lees hieronder hoe het is gebeurd.

kevin noelle first dates huwelijk

Kevin vertelt aan BNN-VARA dat hij eind januari in het ziekenhuis was beland na een uit de hand gelopen potje paintballen met collega’s. ”Mijn hart stopte mijn ermee. Het was heel spannend. Toen heb ik haar gevraagd. Niet op mijn knieën en zonder ring, maar in een ziekenhuisbed, de avond voor de operatie.” Awh, cute! ”Zo’n spannende periode brengt je dichter bij elkaar en ik besefte me dat ik niemand anders wilde”, vertelt Noëlle. Wij wensen de twee veel geluk samen.

Bron en beeld: BNN VARA