News

The Vampire Diaries’ Damon en Elena hebben een kind

Het is alweer twee jaar geleden dat één van onze favoriete series The Vampire Diaries is gestopt en we missen Damon, Elena, Stefan, Bonnie en Caroline nog steeds heel erg! Gelukkig is er weer een nieuwe The Vampire Diaries spin-off en kunnen we toch nog een beetje genieten van de vampieren, weerwolven en heksen in Mystic Falls. Enne, uit een aflevering van de spin-off Legacies komen we ook nog steeds heel veel te weten over Damon, Elena en Stefan. 

Spin-off The Vampire Diaries
Ondanks dat The Vampire Diaries niet meer te zien is, is het leven in Mystic Falls toch doorgegaan. In de spin-off Legacies gaat het onder andere over de dochter van Klaus (Hope) en de tweeling van Alaric en Caroline (Lizzie en Josie) die naar de Salvatore School gaan. En in deze nieuwe serie gaat ook het verhaal van Elena en Damon verder. Want in één van de laatste afleveringen van Legacies seizoen 1 krijgen we te horen dat Damon en Elena een kind hebben, Stefanie. 

Damon en Elena kind
Lizzie en Josie, de tweeling van Alaric en Caroline, gaan naar de middelbare school van Mystic Falls omdat ze met magie ervoor hebben gezorgd dat de Salvatore School niet meer bestaat. Bij de kluisjes staan de twee zusjes met elkaar te praten over het horloge van hun vader Alaric, die hij heeft gekregen van Stefanie Salvatore. Jep, als in de dochter van Damon en Elena. En zoals je het al kan zien aan de naam hebben ze hun kind vernoemd naar Stefan Salvatore. Wij zijn heel erg benieuwd of we de dochter van Damon en Elena in Legacies zullen zien. 

Watch on YouTube

Damon en Elena Legacies
Damon en Elena werden al eerder genoemd in een Legacies-aflevering. Lizzie en Josie hadden het over de financiële struggles van hun vader Alaric. Josie zegt dat ondanks Damon voor financiële steun zorgt, het voor hem en Elena ook lastig is omdat ze voor hun kinderen moeten zorgen. Betekent dit dus dat Stefanie Salvatore niet hun enige kind is?! 

Watch on YouTube

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress