Celebs

Riverdale-acteur Charles Melton heeft een tattoo van zijn vriendin Camila Mendes

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Noah Centineo en Shawn Mendes gaan uit de kleren, Charles Melton zet een tattoo van zijn vriendin en Harry Potter-acteurs Emma Watson en Tom Felton zijn mogelijk aan het daten. 

Shawn Mendes en Noah Centineo poseren in ondergoed
Even een fijn beeld voor het weekend: er duiken overal heerlijke foto’s op van Shawn Mendes en Noah Centineo in hun ondergoed. Voor de nieuwste campagne van Calvin Klein poseren de twee hotties in boxers en hun abs zijn heel duidelijk te zien *heart eyes*. Shawn en Noa krijgen niet alleen heel veel leuke reacties van meisjes, maar ook van celebs zoals Jennifer Lopez en Charlie Puth. Wij snappen wel waarom!

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Zijn Harry Potter-acteurs Emma Watson en Tom Felton aan het daten?
Tijdens de opnames van Harry Potter had Emma Watson al een crush op Tom Felton en nu wordt er gezegd dat de twee aan het daten zijn! Tom Felton liet weten dat de twee elkaar veel vaker zien sinds de laatste Harry Potter-film. Zo gaf hij haar een tijdje terug nog een skateboard-les in Californië. Stiekem vinden wij Dramione wel een heel cute setje, dus fingers crossed. 

View post on Instagram
 

Cara Delevingne poseert naakt op Instagram
Balmain plaatste een nieuwe foto van Cara Delevingne en ze is helemaal naakt. De foto is gemaakt voor een nieuwe campagne van Balmain en ze draagt alleen maar een paar chunky oorbellen. 

View post on Instagram
 

Riverdale-acteur Charles Melton heeft een tattoo van zijn vriendin Camila Mendes
Op Valentijnsdag liet Riverdale-acteur Charles Melton wel een hele bijzondere tatoeage zetten. Hij is namelijk gespot met de tattoo ‘Cammie’ en laat dat nou net de bijnaam zijn van zijn girlfriend en Riverdale-collega Camila Mendes. Of hij echt is is niet duidelijk, want hij heeft nog meer nieuwe tattoos erbij en die kunnen ook zijn voor zijn nieuwe film. 

Charles Melton Riverdale tattoo
De boyband Jonas Brothers komt terug
Was jij vroeger ook zo fan van de Jonas Brothers? Lucky you, want de drie broertjes komen weer samen voor nieuwe muziek. In 2013 hadden ze al een korte comeback, maar het schijnt dat we over een tijd weer nieuwe muziek van The Jonas Brothers kunnen verwachten. Ze werden laatst namelijk samen gespot terwijl ze plannen maakten voor hun reünie.

Watch on YouTube

Bron: Seventeen.com | Beeld: BrunoPress