News

Temptation Island verleidster Chloë betaalde 15 modellen voor haar kledinglijn niet

Na een carrière als Temptation Island verleidster besloot de Belgische Chloë het te wagen op een kledinglijn. Na het Temptation-avontuur startte de ex-verleidster haar eigen kledingwebshop en bij kleding horen modellen, dus die regelde ze ook. Wat blijkt? De deelneemster heeft deze modellen nog steeds niet betaald en Tim Hofman gaat daarom met zijn programma #BOOS bij haar ‘op de koffie’.

Chloë was voor haar Temptation Island carrière nagelstyliste, maar besloot na het programma het over een andere boeg te gooien. Ze lanceerde haar eigen kledinglijn genaamd ‘Clo’ met daarbij een webshop. Uiteraard horen er bij een webshops foto’s van de kleding en daarvoor heb je modellen nodig. Chloë dacht dat ze alles geregeld had en iets minder dan een jaar geleden ging de webshop live. Toch lijkt het niet erg goed te gaan met haar nieuwe droombaan, want het blijkt dat ze de modellen, vele maanden later, nog steeds niet heeft betaald.

Tim Hofman gaat daarom met zijn programma #BOOS bij haar langs en heeft als verrassing de modellen meegenomen die nog geld van haar tegoed hebben. Hoe dat afloopt? Dat zie je morgen op zijn YouTube-kanaal. Wij  hebben hier alvast een sneak preview voor je. Bekijk hieronder de hele video.

morgen in #BOOS:

verleidster Chloe van Temptation Island betaalde 15 modellen die model stonden voor haar kledinglijn niet.

daarom deed ik alsof ik Robert ten Brink van niet 74 jaar oud was. weet zij veel.

*fluistert Temptationnn* pic.twitter.com/naXpTv7b8Q

— Tim Hofman ♔ (@debroervanroos) February 20, 2019

Watch on YouTube