Lifestyle

Wat te doen op Tweede Paasdag 2019? Dit zijn de leukste uitjes

21 en 22 april is het weer Pasen. Tijd voor paaseieren, gezelligheid met familie en niet te vergeten heel veel food. Naast ontbijten, brunchen en lunchen zijn er ook nog genoeg andere leuke dingen te doen tijdens Pasen. Wat je kunt doen op Tweede Paasdag 2019? Dat lees je hier.

1. Winkelen
Kun jij geen paasei meer zien? Hoog tijd op er Tweede Paasdag 2019 op uit te gaan. Trommel je familie, vriendinnen of je lover op en ga lekker de stad in, want in heel veel steden zijn namelijk tijdens Pasen naast de meubelboulevards ook de ‘normale’ winkels open. Van Leeuwarden tot Nijmegen, Groningen, Maastricht en Amsterdam. Het is shopping time.

2. Museum
Is al je geld opgegaan aan paaseieren en heb je geen geld over om te shoppen? Bezoek dan eens een museum. Op Tweede Paasdag 2019 zijn er namelijk heel veel musea geopend en wij hebben nog wel een paar leuke tips voor je:

♥ Tasjesmuseum, Amsterdam
♥ Hortus Botanicus, Amsterdam (geen museum, wel super leuk!)
♥ Fotomuseum Den Haag

3. Wandelen in het bos
Voor alle meiden onder ons die echt helemaal blut zijn of liever geen geld uitgeven hebben wij ook een paar budget uitjes verzameld. Met dit heerlijke weer in het vooruitzicht is Tweede Paasdag 2019 de perfecte gelegenheid om een flinke wandeling door het bos te maken. Heb je een hond? Neem ‘m dan lekker mee en maak samen een stop voor een ijsje (en een bakje water).

4. Naar het strand
Of het nou weer of geen weer is, het strand is altijd de perfecte plek om eens lekker uit te waaien. Stap daarom in de auto (of op de fiets) richting het strand en ga voor een flinke wandeling. Heb je gelijk al die kilo’s die je tijdens Eerste Paasdag er hebt aan gegeten weer afgelopen ;-).

5. Een weekendje weg
Heb je wel iets meer te besteden aan het einde van deze maand, dan is het met Pasen geschikt om een weekendje weg te gaan omdat je twee extra dagen vrij bent door goede vrijdag en Tweede Paasdag 2019. Winnen!

6. Festival
Als je dichter bij huis wilt blijven zijn er ook genoeg leuke evenementen georganiseerd in Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van het festival Paaspop in Schijndel? Hier treden onder andere dit jaar Clean Bandit, Passenger en Bizzey op.

7. Paaseieren zoeken en eten
Krijg jij geen genoeg van al dat lekkers? Paaseieren, gevulde eieren en Matzes met suiker. Hmmm! Maar vandaag moet jij je best doen om iets lekkers te eten, want je gaat namelijk weer ouderwets paaseieren zoeken. Verstop met z’n allen paaseieren in de achtertuin met als hoofdprijs een mega chocolade-ei. Tel af in 3, 2, 1 en zoeken maar!

Beeld: iStock