News

VIDEO: het meisje dat op YouTube haar lok eraf brandde is terug met een nieuwe fail

Er gaan heel veel video’s viral, maar de video van de 13-jarige Tori Locklear in 2013 hebben jullie vast en zeker allemaal gezien. Tijdens het opnemen van een hair tutorial verloor ze een lok… Nu, jaren jaar later is de girl terug op YouTube met een nieuwe hair tutorial en je herkent haar niet meer terug! 

Hair tutorial Tori Locklear
We zullen je geheugen even opfrissen met het filmpje van de 13-jarige Tori Locklear. In een video liet ze zien hoe ze haar haren krulde, alleen ging dit niet helemaal goed… Ineens had het meisje een verbrande lok in haar handen! Eén voordeel: haar hair tutorial ging viral (bijna 52 miljoen views!) en dankzij de toch wel grappige video kon ze haar collegegeld betalen. Ze kreeg namelijk een heel groot bedrag dankzij haar grote fail. In een interview vertelt ze: “Als ik mijn haar er niet had afgebrand was het niet zo’n succes geweest.”

Zes jaar later
Nu acht jaar later is Tori Locklear terug op YouTube en ze is niet bang om de krultang er weer bij te pakken. Voor een samenwerking met het merk Pantene pakte Tori de krultang er weer bij en dit keer ging het helemaal goed. Wat is de girl veranderd hè?! Enne, haar haar ziet er een stuk beter uit dan acht jaar geleden.

 

Must reads 👀