Lifestyle

7 redenen waarom een Steenbok de allerbeste vriendin is die je kan hebben

Het hebben van een goede vriendin is hartstikke belangrijk. Je hebt haar nodig als jij je heel erg rot voelt door een break-up bijvoorbeeld, maar je hebt je bestie ook nodig om leuke dingen te doen. Is je BFF een Steenbok? Dan zit jullie vriendschap helemaal goed. Ze is namelijk heel erg betrouwbaar, geeft goede raad en ze is grappig. Lucky you! Scroll snel verder om te lezen waarom een Steenbok als vriendin zo fijn is. 

Ze is betrouwbaar
Elkaar vertrouwen in een vriendschap is hartstikke belangrijk, maar gelukkig zit je met een Steenbok als bestie wel goed. Ze is namelijk hartstikke betrouwbaar en zal altijd voor je klaar staan. Als ze je belooft om langs te komen als jij met liefdesverdriet op de bank zit, dan komt ze ook meteen. Je kunt altijd op haar rekenen. 

Ze geeft goede raad
Voor handige raad kan je ook altijd bij je Steenbok bestie terecht. Ze is altijd overal van op de hoogte. Daardoor geeft ze je bijvoorbeeld hele goede tips als jij geen idee hebt wat je nou moet met je crush.

Ze is grappig
Heb je een bad day? Ga dan langs bij je bff, want zij maakt je wel aan het lachen. Soms lijkt het alsof Steenbokken niet grappig kunnen zijn, maar zij heeft juist heerlijke droge en sarcastische humor. Sowieso is jouw humeur een stuk beter als je een bezoekje hebt gebracht aan je beste vriendin. 

Ze komt nooit te laat
Hebben jullie om 13.00 uur in de stad afgesproken om lekker te gaan shoppen? Dan staat ze daar ook precies om 13.00 uur of misschien zelfs wel eerder. Ze zal in ieder geval nooit te laat zijn. Tip: zorg ervoor dat jij ook altijd op tijd bent, want ze houdt er namelijk niet van als ze weer voor de zoveelste keer op jou moet wachten. 
Ze is verstandig
Jouw beste vriendin maakte verstandige keuzes in het leven en dat kan jij soms wel gebruiken. Met een Steenbok als bff kom jij nooit in de problemen. Misschien dat ze daarom soms saai keuzes maakt (bijvoorbeeld door liever met school bezig te gaan, dan te shoppen met jou), maar uiteindelijk is dit voor jou ook alleen maar beter. 

Ze kan losgaan
Veel mensen denken dat de Steenbok heel erg saai is, maar dat valt reuze mee. Zeker als ze samen is met haar vriendinnen is ze juist heel erg grappig én kan ze ook losgaan en lekker gek doen. Feestjes met jouw Steenbok bff zijn dus nooit saai! 

Ze heeft een goed geheugen
Een Steenbok heeft een mega goed geheugen. Superleuk, want zij zal dus nooit jullie leuke herinneringen van vroeger vergeten. En stiekem is het ook wel handig, want dat zorgt er weer voor dat jij niet vergeet te leren voor dat tentamen. Zij helpt jou dit onthouden!