Celebs

YAS: Daniel Radcliffe ziet Harry Potter reboot wel zitten

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Daniel Radcliffe ziet een Harry Potter reboot wel zitten, Temptation Island’ Pommeline zet een tattoo van Fabrizio’s hoofd en Justin Bieber wordt behandeld voor depressie.

Daniel Radcliffe ziet Harry Potter reboot zitten
Er wordt vaak gespeculeerd over nieuwe Harry Potter-films, maar helaas is er nog niks van terecht gekomen. Maar, Daniel Radcliffe laat nu in een interview met IGN weten dat hij een Harry Potter reboot wel ziet zittten. YAS! Daniel vertelt: “Ik weet zeker dat er een andere versie komt. Het kan niet zo zijn dat ik de allerlaatste Harry Potter ben die op het scherm is verschenen.” Hij is zelf benieuwd wat er nu gemaakt zou worden: een film of misschien zelfs een serie. Daniel Radcliffe gaat sowieso kijken! Maar wait what? Betekent dit dat Daniel Radcliffe niet openstaat om zich weer om te toveren tot Harry Potter?! Helaas wel, want hij wil zich nu graag focussen op andere rollen, maar hij zegt nog niet direct nee. Gelukkig maar! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Harry Potter Film (@harrypotterfilm) op

Justin Bieber wordt behandeld voor depressie
Justin Bieber gaat door een moeilijke periode en krijgt hier nu hulp voor… Zo liet een bron aan PEOPLE weten dat Justin zich een beetje down voelt en moe is. Gelukkig krijgt de Biebs hulp en vertrouwt hij erop dat hij snel weer beter is. Zijn huwelijk met Hailey heeft niks te maken met z’n depressie, want de twee zijn samen heel erg gelukkig liet de bron weten. Wij hopen dat Justin Bieber zich snel weer beter voelt! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine) op

Ariana Grande is de populairste zangeres op YouTube
Goed nieuws voor zangeres Ariana Grande, want ze is op dit moment de zangeres met de meeste abonnees op YouTube. You go girl! De zangeres van Thank U, Next heeft nu maar liefst 32,5 miljoen subscribers laat het Amerikaanse Billboard weten. Taylor Swift staat op nummer twee met 32,28 miljoen subscribers en Katty Perry op nummer drie met 32,24 miljoen volgers. Congrats Ari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Temptation Island’ Pommeline zet tattoo van Fabrizio’s hoofd
Dat Pommeline en Fabrizio van Temptation Island genoeg tattoos hebben snappen wij wel, aangezien zij hun eigen tattooshop hebben. Pommeline heeft er een nieuwe bij en dit keer van het hoofd van haar verloofde Fabrizio… In een video van Goedele On Top laat ze haar nieuwste aanwinst showen. Dat de twee helemaal in love zijn is wel duidelijk!

 

Kristen Stewart en Taylor Lautner houden een Twilight-reünie
De laatste Twilight-film kwam in 2012 uit en stiekem missen we Bella, Edward en Jacob nog steeds. Maar, twee van de drie kwamen samen voor een kleine Twilight-reünie. Kristen Stewart ging namelijk naar de verjaardag van hottie Taylor Swift en de twee gingen natuurlijk nog even samen op de foto. Wij gaan na het zien van de foto’s meteen weer even een Twilight-marathon plannen. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cj Romero (@cjscissorhands) op

 

Bron: RTL Boulevard, PEOPLE.com, Seventeen.com | Beeld: Gettyimages