News

Deze Ex On The Beach: Double Dutch kandidaat was verslaafd en leefde vroeger op straat

“Ik kocht een sixpack bier in de ochtend en die dronk ik op” en ”rond een uur of twee was ik zo zat, dan ging ik slapen en kocht ik weer een prosecco” zijn uitspraken van een kandidaat uit het afgelopen seizoen Ex On The Beach: Double Dutch. Heftig! Wie deze uitspraken deed? Dat lees je in dit artikel.

Maandag uploadde het YouTube-kanaal ClubHub een nieuwe video, met niemand minder dan Ex On The Beach: Double Dutch kandidaat Brody en hij deed daar een paar opmerkelijke uitspraken. Dat hij zich anders voordeed in het programma dat hij werkelijk was en een soort ‘typetje’ probeerde neer te zetten was natuurlijk al wel duidelijk, maar we kregen ook nieuwe dingen te horen over bad boy Brody

In de Youtube-video vertelt Brody openhartig dat hij opgroeide in een pleeggezin en jong (17) uit huis ging. Hij leefde hij vooral op straat en zijn leven begon uit drinken en slapen. “Ik kocht een sixpack bier in de ochtend en die dronk ik op. Ik zat niet op school, dus ik zat gewoon op een bankje. Ik kocht voor €4 een goedkope fles prosecco en rond een uur of twee was ik zo zat, dan ging ik slapen en kocht ik weer een prosecco. En dan ‘s nachts tot een uur of drie muziek luisteren enzo.”

Gelukkig kreeg hij doormiddel van een hulpgroep zijn leven weer op orde en runt hij inmiddels een kapperszaak met zijn broer Donnie en verkoopt hij zijn eigen Loco Loco-truien. Bekijk hieronder de hele video.