Food

6 Instagram-proof restaurants in Nederland die je echt eens moet bezoeken

Het is jullie vast niet ontgaan dat wij op de Girlscene-redactie dól zijn op eten. Wij gaan dan ook regelmatig uit eten en staan te popelen om nieuwe hotspots te testen. Hoewel we het in eten in een restaurant erg belangrijk vinden, wil het oog ook wat zodat we het vervolgens op onze Instagram kunnen delen, right? Daarom delen wij vandaag met jullie 6 Instagram-waardige restaurants in Nederland die jullie echt eens moeten bezoeken.

Bleyenberg
Ga je lekker een dagje shoppen in Den Haag? Dan is een goede lunch break van belang. Ga eens langs bij Bleyenberg, niet alleen het interieur ziet er hartstikke tof uit, ook het eten is er heerlijk. Brioche roerei met chorizo is een dikke vette (letterlijk) aanrader.
Grote Markt 10, Den Haag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bleyenberg (@bleyenberg) op

Paco Ciao
Woon je vlakbij Leiden? Dan moet je echt een langsgaan bij Paco Ciao. Dit restaurant begon als een pop-uprestaurant en werd een grote hit. Daarom blijven ze nog lekker even in de stad hangen en dat vinden wij helemaal niet erg.
Stationsweg 25, Leiden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paco Ciao Leiden (@pacociao.nl) op

The Commons Restaurant
Voor een lunch of diner bij The Commons zit je zeker goed en met een beetje geluk zit er één van deze restaurants bij jou in de buurt. Het water loopt ons al in de mond bij het bekijken van de menukaart.
Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Den Haag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Commons Restaurant (@thecommonsrestaurant) op

nNea Pizza
Oh yeah! Er is een nieuwe pizzeria geopend in onze hoofdstad en laat dit nou net naast het Girlscene HQ zitten. Je begrijpt dat het water ons in de mond loopt als wij hier langs lopen en het interieur ziet er ook nog eens supertof uit en dan hebben we het nog niet eens gehad over die pizza met super fluffy korst. Yum!
Bilderdijkstraat 92, Amsterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door nNea (@nneapizza) op

Thomas
Als je regelmatig in Eindhoven komt dan ken je Thomas misschien wel, maar wat je misschien nog niet wist is dat ze kort geleden hebben verbouwd. En wauw, wat een verandering. Van roze muren tot stoelen, de perfecte setting voor een tof kiekje. En dan hebben we het nog niet eens over de menukaart gehad… Eindhoven is een (Insta-)pareltje rijker.
Stratumseind 23, Eindhoven

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Thomas Eindhoven (@thomaseindhoven) op

De Brandweerkantine
Bevind jij je in het zuiden van het land of reis je binnenkort af naar Maastricht? Dan mag jij deze hotspot niet overslaan. Voor zowel ontbijt, lunch, diner (en cocktails!) kun je namelijk terecht bij De Brandweerkantine.
Capucijnenstraat 21, Maastricht

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lisa (@foodlies.nl) op

Bar Botanique
Ben jij wel toe aan de zomer? #duurtlang. No worries, bij Bar Botanique is het altijd zomer. Dit restaurant staat vol planten dat perfect matcht bij het groene interieur. Naast eten (kies dan de bavette!) en borrelen zijn er ook regelmatig salsa-avonden. Shake it baby!
Eerste Van Swindenstraat 581, Amsterdam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bar Botanique (@barbotaniqueamsterdam) op

Dim Sum Thing​

Last (but not least) geen ‘echt’ restaurant, maar een heerlijk tentje in de Foodhallen die wij jullie niet willen onthouden namelijk: Dim Sum Thing​. Als je dol bent op Dim Sum dan ga je dit geweldig vinden. Van dumplings tot gestoomde buns. Wij krijgen spontaan zin om nog een keer te gaan. Go, go, go!
Bellamyplein 51, Amsterdam​

dim sum thing