Celebs

To All The Boys I’ve Loved-acteur Noah Centineo regisseert voor het eerst een videoclip

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Zac Efron die voor een bijzondere nieuwe hairstyle gaat, Ronnie Flex doet een poging om zijn relatie met Famke Louise te lijmen, er is een nieuwe Princess Diaries-film in de maak en Noah Centineo regisseert zijn allereerste videoclip. 

To All The Boys I’ve Loved-acteur Noah Centineo regisseert zijn eerste videoclip
Je favoriete acteur at the moment, Noah Centineo, heeft naast acteren nog meer kwaliteiten. Hij heeft namelijk zijn allereerste videoclip geregisseerd en de clip is (al zeggen wij zelf) supertof geworden. Hij maakte zijn regisseerdebuut voor de track ‘Save Me Tonight’ van de Russische muzikant Arty. Noah is zelf in de video te zien, naast actrice Lily Collins. Check de video hieronder. 

Watch on YouTube

Ronnie Flex probeert zijn relatie met Famke Louise te lijmen
In December werd het ein-de-lijk duidelijk: Ronnie Flex en Famke Louise zijn een stel. Maar het leek erop dat het maar van korte duur was, want Ronnie Flex deelde verschillende Instagram Stories waaruit er werd opgemaakt dat de twee uit elkaar zijn… Of toch niet, want Famke Louise deelde afgelopen week op Instagram Stories een grote bos bloemen die ze kreeg van Ronnie. Zijn de twee toch nog samen of heeft Ronnie wat goed te maken..? 

View post on Instagram
 

Zac Efron gaat voor een nieuw bijzonder kapsel
HSM-ster Zac Efron is gespot met een nieuw kapsel. Hij heeft namelijk zijn bruine lokken ingeruild voor platinablond haar(!), maar zijn baard is nog wel bruin. Op social media wordt er heel verschillend op zijn nieuwe hairdo gereageerd. Sommigen vinden het drie keer niks en sommigen zeggen dat hij ook echt alles kan hebben. Of zijn platinablonde haar voor een nieuwe film is is nog niet bekend. 

View post on Instagram
 

Er is een Princess Diaries 3 in de maak
We hebben er te lang op moeten wachten, maar het lijkt er nu toch echt op dat er een Princess Diaries 3 aan gaat komen. Actrices Anne Hathaway én Julie Andrews zijn helemaal enthousiast en er is ook al een script voor de derde film. YAS! Ook de producer ziet het wel zitten om de film te maken. Om dit te vieren kijken wij dit weekend Princess Diaries 1&2 terug. 

View post on Instagram
 

Shawn Mendes gaat samenwerken met Niall Horan
Shawn Mendes en Niall Horan hebben via Twitter bekend gemaakt dat ze samen een nummer gaan maken. Een fan vroeg aan Niall of hij ooit een nummer gaat maken met Shawn, waarop hij reageerde met “We’re trying to”. Shawn Mendes reageerde daar weer op met “We ARE going to” en Niall maakte de samenwerking officieel met zijn reactie “Let’s do it then.” Wanneer we de song kunnen verwachten is niet bekend, maar One Direction-zanger Liam Payne vroeg of hij mee mocht doen op de triangel. Wie weet komt er dus nog wel een One Direction-reünie! 

View post on Twitter

Bron: Seventeen.com | Beeld: Gettyimages

Must reads 👀