News

In deze La Casa De Papel carnavalsoutfit steel jij de show

Voor je het weet is het weer Carnaval en ben je aan het feesten in een grappige carnavalsoutfit. Heb je nog geen toffe look voor in huis? Dan wordt het toch eens tijd om te gaan zoeken, right? Gelukkig zijn er genoeg leuke series waar je inspiratie uit kunt halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je favo Netflix-serie La Casa De Papel. In deze carnavalsoutfit steel jij sowieso de show. 

La Casa De Papel carnavalsoutfit
Staat Carnaval dit jaar weer op de planning voor jou, maar ben je nog steeds op zoek naar een grappige outfit? Hurry up, want voor je het weet is het weer zo ver. Je favoriete series geven altijd genoeg inspiratie voor toffe carnavalsoutfits. Fan van La Casa De Papel? Dan hebben we de perfecte carnavalsoutfit voor je gevonden. Hier shop je namelijk voor een prikkie de welbekende rode overall met creepy Dali maskers, die je vast en zeker herkent van de serie. 

Lees ook: 4x Riverdale outfits waarmee jij de show steelt met Carnaval

En dit wordt nog leuker: op de webshop hebben ze een actie, waardoor het nog goedkoper wordt om samen met je vriendinnen als de La Casa De Papel crew verkleed te gaan tijdens Carnaval. Een waterpistool erbij en je hebt de perfecte carnavalsoutfit met je girl squad. 

carnavalsoutfit netflix serie

Beeld: Gettyimages