News

Nikkie de Jager stapte zelf uit Wie is de Mol? 2019 en dit is de reden

Zaterdag was daar dan eindelijk de ontknoping, moest Robèrt van Beckhoven of Nikkie de Jager het spel verlaten? Voor velen kwam het misschien onverwacht en misschien stond ze zelfs op je verdachtenlijstje: Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, moest WIDM verlaten en blijkbaar was dit haar eigen keuze en hier lees je waarom.

Nikkie de Jager stapt zelf uit Wie Is De Mol? 2019
Het was Nikkie’s droom om mee te doen aan WIDM, maar toch besloot ze tijdens de opnames zelf uit het programma te stappen. Hoewel ze bijna zeker wist dat ze de mol op het spoort was, besloot ze tijdens de tweede test een paar vragen verkeerd in te vullen. Dit liet ze zelf weten via Instagram.

De reden
Waarom Nikkie zelf uit het programma stapte? Dat had een goede reden. Tijdens de opnames van het programma vorig jaar, was haar (stief)broertje ernstig ziek. “Elke avond stuurde mijn moeder me netjes verslagen met hoe het met ‘m ging…” ”Tot twee avonden voor mijn exit. Mijn moeder hield opvallend haar mond als ik vroeg hoe het thuis ging. In het spel leken dingen voor me met het uur duidelijker te worden, maar van binnen wist ik; thuis klopt iets niet.” Ze besloot daarom een paar vragen meer in te vullen over kandidaten waarvan ze zeker wist dat ze niet de mol waren. Die avond kreeg Nikkie daarom een rood scherm te zien. “De kleur van Mikai, de kleur van mijn kleine broertje. Het was goed zo.” aldus Nikkie. Hieronder het bericht dat Nikkie dit weekend op Instagram plaatste.

nikkie widm 2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Beeld: AvroTros