Celebs

OMG: Teen Mom-ster Farah Abraham gaat tekeer in Ex On The Beach

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Teen Mom-ster Farah Abraham gaat helemaal tekeer in EOTB, Ariana Grande komt volgende maand al met haar nieuwe album en Monica Geuze presenteert een nieuwe spelshow op YouTube.  

Justin en Hailey Bieber hebben een nieuw huis
Lovebirds Justin en Hailey Bieber hebben samen een nieuw huis gevonden. Eerder lieten we al weten dat de twee op zoek waren naar een nieuw plekkie in L.A. en nu hebben ze een villa gehuurd in Beverly Hills. Wat ze daarvoor betalen per maand? Iedere maand 75.000 euro. En wij maar klagen over onze ‘dure’ huur… De villa heeft zes slaapkamers, zes badkamers, een grote keuken en een grote sportruimte met stoomcabina. Ook is hun nieuwe tuin gigantisch, met natuurlijk een heerlijk zwembad. Een heerlijk plekje lijkt ons zo! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Teen Mom-ster Farah Abraham gaat tekeer in Ex On The Beach
Vorige week is het nieuwe seizoen van Ex On The Beach USA begonnen en Teen Mom-ster Farah Abraham doet ook mee aan het programma. En oh boy, meteen in de eerste aflevering krijgt Farah dikke ruzie met één van haar mede-bewoners… Als dat maar goed gaat in de villa van EOTB. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op

Ariana Grande komt in februari met een nieuw album
Ariana Grande heeft via haar Instagram bekend gemaakt dat op 8 februari haar vijfde album uitkomt! Het nieuwe album telt maar liefst twaalf liedjes. En natuurlijk staan ook haar nieuwe songs ‘Thank U, next’ en ‘7 Rings’ op het vijfde album. Wij zijn benieuwd naar de andere tracks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Lady Gaga is genomineerd voor een Oscar
Lady Gaga speelde het afgelopen jaar voor het eerst in een film (A Star Is Born met Bradley Cooper) en nu is de zangeres genomineerd voor de Oscar Beste Actrice. Ook is de film A Star Is Born genomineerd voor Beste Film. Zondag 24 februari zullen we weten of Gaga een Oscar heeft gewonnen. Spannend! 

Monica Geuze presenteert spelshow op YouTube
Monica Geuze kan weer iets nieuws op haar cv zetten: ze presenteert namelijk sindskort het programma ‘DOWN… of de CROWN’, een quiz op het YouTube-kanaal van Concentrate en het gaat over YouTube. Kaj Gorgels en Kaj van der Ree zijn de teamcaptains en iedere aflevering hebben ze nieuwe gasten. Zo deed Anna Nooshin in de eerste aflevering mee aan de spelshow. Bekijk hier de eerste aflevering terug. 


Bron: Seventeen.com, Cosmopolitan.com, RTL Boulevard | Beeld: Gettyimages