News

YAS: Titanic de musical komt naar Nederland

Heb jij ook 100x lopen janken bij de scène “Jack, don’t let go!” van de film Titanic? En kijk jij de film ook nog steeds als je zin hebt in een heerlijk jankmomentje op de bank? Dan hebben we goed nieuws, want er is namelijk ook een musical van de film Titanic en deze komt ein-de-lijk naar Nederland. En dat na twintig jaar, het werd eens tijd. Dit kan je van Titanic de musical verwachten. Eén tip: neem genoeg tissues mee naar de musical. 

Titanic de musical
Titanic de musial komt na twintig jaar ook eindelijk naar Nederland. We hebben er superlang op moeten wachten, maar straks kan jij lekker met je vriendinnen en/of je moeder lekker janken tijdens de emo scènes van Titanic. Jammer genoeg is het niet hetzelfde verhaal als in de film Titanic. Natuurlijk gaat het over het cruiseschip de Titanic dat op 10 april 1912 van Engeland naar New York vertrok met 1301 passagiers. Maar zoals we allemaal weten mislukte deze reis, doordat het cruiseschip tegen een ijsberg aankwam en daardoor zonk. 

Lees ook: Yass: The Notebook wordt nu een musical

via GIPHY

In Titanic de musical wordt het verhaal verteld door zes bemanningsleden en drie meisjes die naar Amerika vertrekken om te emigreren. Musicalster Renee van Kooten heeft de hoofdrol te pakken voor Titanic de musical en in 2020-2021 kan je de Broadway musical in Nederland bezoeken. Nog heel even geduld dus! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress