News

Yasmine & Elias hadden na Ex On The Beach: Double Dutch een relatie

Helaas komt aan alles een eind, zo ook aan seizoen vier van Ex On The Beach: Double Dutch. Gelukkig start over vier weken onze volgende guilty pleasure, Temptation Island. Maar wat velen van jullie niet weten is dat Ex On The Beach op YouTube nog even doorgaat… En daar worden alle juicy details verteld. Love it! Wij geven je een update.

Elias & Yasmine
Geloof het of niet, maar na Ex On The Beach: Double Dutch zijn er dus een aantal koppels ontstaan. Hoewel ze allemaal niet erg lang stand hielden, hadden we het van sommige kandidaten niet verwacht. Nadat Elias dagen Djessy probeerde te veroveren, gooide hij de handdoek in de ring en ging ‘de ketting’ om Yasmine. En wat blijkt? De twee hadden na EOTB nog even en relatie. De relatie heeft ongeveer twee maanden geduurd zegt Elias in een video op het YouTue-kanaal van MTV. Volgens Yasmine was het na een paar keer afspreken alweer over.

Lees ook: Ex On The Beach’ Viktor heeft een relatie met het broertje van deze mede-kandidaat

Harrie kuste met alle meiden na Ex On The Beach
Elias hield er een korte relatie aan over, maar Harrie is hier toch wel de echte casanova. Hij zoende na het programma met ongeveer alle meiden uit de villa, met negen op precies te zijn. Say whaaaat. Hij had met Angelica een one night stand, daar naast had hij seks met Sabrina, Yasmine en Stacey gehad. Na de opnames van Ex On The Beach was Harrie blijkbaar niet te stoppen, want daaar naast heeft hij ook nog eens gekust met Lena, Renske, Viktor en Djessy.

Beeld: Brunopress | Bron: MTV