News

OMG! Dokters waarschuwen vrouwen voor de aubergine bruisbal van Lush en dit is waarom

Heb je de Valentijnscollectie van Lush al gezien? We kunnen je één dingen vertellen: Valentijnsdag wordt een feestje met deze items. Met de nieuwe bruisballen van Lush kan je 14 februari lekker badderen met je lover of gewoon alleen. De Valentijnscollectie zit vol met bruisballen in de vorm van fruit en groenten. Ook de aubergine komt voorbij in de collectie en iedereen weet dat deze groente ook een hele andere betekenis heeft *wink wink*. En dat is ook de reden waarom dokters nu waarschuwen voor de aubergine bruisbal van Lush.

Aubergine bruisbal Lush
Voor Valentijnsdag heeft Lush de Naughty but Nice-collectie, met onder andere een aubergine bruisbal. Natuurlijk gemaakt met een knipoog, want we weten allemaal dat een aubergine ook wel gezien wordt als een piemel. En dat is nu het probleem; mensen zijn bang dat de aubergine bruisbal van Lush niet op de juiste manier wordt gebruikt door mensen. Jep, mensen zijn bang dat de bruisbal als dildo wordt gebruikt. OMG! Zelfs een dokter heeft gewaarschuwd dat de aubergine bruisbal heel gevaarlijk is om als dildo te gebruiken. Hartstikke logisch natuurlijk, maar je hebt altijd mensen die het toch proberen… Niet doen dus!

View post on Instagram
 

De Valentijnscollectie van Lush is in ieder geval hilarisch en ligt al in de winkels. Wees er snel bij, want de aubergine bruisbal is een limited edition. Jij wil op Valentijnsdag toch ook heerlijk badderen tussen de aubergines? *wink wink* 

Bron: Mirror | Beeld: iStock