News

Deze doodnormale foto gaat viral op Instagram en niemand begrijpt het

Dat Kim Kardashian dagelijks miljoenen likes scoort met een nieuwe foto van zichzelf en dat Kylie Jenner de meeste likes ooit scoorde met een foto van Stormi is voor ons geen nieuws. Toch moest Kylie Jenner vandaag deze titel inleveren, want er is een doodnormale foto die op dit moment meer likes heeft gescoord en mensen zijn in de war…

Doodnormale foto gaat viral
Waar eerst Kylie Jenner, met de eerste foto van Stormi, de meeste Instagram-likes pakte een jaar geleden, is er nu een andere foto die meer likes heeft gekregen op Instagram. Je zou denken dat het een foto is van een andere Kardashian, Beyoncé of een andere bekende celeb, maar niets is minder waar. Een doodnormale foto van een ei heeft namelijk Kylie van haar troon gestoten en niemand begrijpt het…  Het gaat om onderstaande foto. De foto van het ei had rond 7:00 vanochtend maar liefst 23 miljoen likes en verslaat daarmee Kylie Jenner die met de eerste foto van Stormi 18 miljoen likes pakte.

World record egg
De foto van het ei werd geplaatst door het account ‘world_record_egg’ met de tekst: “Laten we kijken of we samen een wereldrecord kunnen krijgen door de meeste gelikete foto op Instagram te worden. We moeten het huidige record van Kylie Jenner (18 miljoen) verslaan. Dit gaat ons lukken!” De foto was begin januari gepost en heeft dus vandaag eindelijk het record verbroken. Benieuwd hoe Kylie Jenner reageerde? Dat zie je hieronder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) op

En zo reageert Kylie Jenner op de foto…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take that little egg

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld: iStock