News

Ben jij dol op First Dates en All You Need Is Love? Dan ga je dit programma geweldig vinden

Heb jij sinds de basisschool al een crush op die ene jongen? Raakt je bff niet uitgepraat over haar leuke buurjongen? Maar is het probleem dat jullie nooit de moed hebben verzameld om dit tegen de gelukkige te zeggen? Pak dan nu je kans. Er komt namelijk binnenkort een programma waarbij ze jou helpen met het versieren van je crush en je kunt je nog opgeven.

Stiekem Verliefd
Ben jij dol op programma’s als Friendzone, staat bij jou dagelijks First Dates aan en verheug jij je nu alweer op de nieuwe All You Need Is Love kerstspecial? Dan ga jij het nieuwe programma ‘Stiekem Verliefd’ geweldig vinden. In het tv-programma van RTL 5 worden mensen in contact gebracht met hun crush en krijg je eindelijk antwoord op de vraag die je zelf niet durft te stellen. Dit is dus dé kans om erachter te komen of hij je ziet zitten of niet. En hey, goed nieuws: het programma zoekt nog kandidaten! Sroll snel door om jezelf of je bff op te geven.

Opgeven voor het programma Stiekem Verliefd
Is je vriendin al járen verliefd op die ene jongen of raakt je broertje niet uitgepraat over dat ene meisje of heb je misschien zelf stiekem een crush op iemand? Geef je dan hier op voor het programma.

Beeld: iStock