Celebs

Justin en Hailey Bieber zijn op huizenjacht en dit is de reden

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber en Hailey Bieber die op huizenjacht zijn, de reden waarom Lili Reinhart zonder Cole Sprouse naar de Golden Globes ging en is Fajah Lourens gevraagd als verleidster voor Temptation Island VIPS. 

Justin en Hailey Bieber zijn op huizenjacht
Lovebirds Justin en Hailey zijn op huizenjacht in Los Angeles en dat heeft alles te maken met gezinsuitbreiding. Ze hebben nu alleen nog hun hondje Oscar, maar ze willen al wel vast genoeg plek hebben voor een kleine Bieber. Samen hebben ze het voormalige huis van Demi Lovato al bekeken, maar Hailey werd gespot toen ze in haar eentje een huis (van 11,5 miljoen euro!) ging bezichtigen. Het huis heeft tien slaapkamers en elf badkamers, dus genoeg plek voor het toekomstige gezinnetje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Lili Reinhart zonder Cole Sprouse bij de Golden Globes
Lili Reinhart zag er prachtig uit op de rode loper van de Golden Globes, maar er was wel één ding dat miste: Cole Sprouse. Haar boyfriend en Riverdale-collega stond niet naast haar op de rode loper en dat had een reden. Cole zat namelijk in Nieuw-Zeeland met KJ Apa tijdens de holidays. Ze bezochten samen vrienden en familie van KJ en aan de foto’s te zien hebben ze een superleuke tijd gehad! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KJ Apa (@kjapa) op

Kim Kardashian koopt Louis Vuitton-tassen voor de baby girls
Dat de Kardashians/Jenners elkaar met kerst bizarre cadeaus geven wisten we inmiddels al, maar Kim K. gaat toch weer een stapje verder. Met kerst gaf ze namelijk aan alle baby girls in de familie een tas Louis Vuitton. Bizar! Enne, little Stormi was helemaal happy met haar nieuwe designertas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stormi Webster (Fanpage) (@stormijenwebster) op

To All The Boys I’ve Loved Before-acteur Noah Centineo staande gehouden door politie
Noah Centineo is samen met zijn vrienden aan het roadtrippen, maar op Oudjaarsdag werden ze staande gehouden door de politie. Oh boy… Waarschijnlijk is het niks ernstigs, want ze konden daarna gewoon door met hun trip. Wel heeft de hottie een boete gekregen van de politie en een grappige selfie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Noah Centineo (@ncentineo) op

Fajah Lourens is gevraagd als verleidster voor Temptation Island VIPS
Temptation Island VIPS was vorig jaar een groot succes (voor de kijkers) en daarom is het logisch dat er een nieuw seizoen komt, met nieuwe vips en verleiders. Op Instagram Stories vertelde Fajah Lourens dat RTL haar heeft gevraagd voor het programma. Ze vertelt in de video: “Het moment waarop je gevraagd wordt voor Temptation Island VIPS, terwijl je vrijgezel bent. En dat dan het gesprek opeens verandert naar: ‘wil je geen verleider worden?’ O mijn god, wat erg.” Grote kans dus dat de fitgirl niet mee gaat doen aan het nieuwe seizoen… 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sapph.com (@sapphlingerie) op

Bron: Seventeen, Cosmopolitan.com, RTL Boulevard | Beeld: Getty Images