News

Giel van StukTV biedt zijn excuses aan na uitspraak over Anna Nooshin

Mocht je dit totaal hebben gemist, dan praten we je eerst even bij. Anna Nooshin deelt de laatste tijd genoeg vakantiekiekjes op haar Instagram-account en vaak in bikini. Giel van StukTV had daar een mening over tijdens de ochtendshow van Radio 538 en zei dat Anna Nooshin ontvolgd moest worden. Ze zou te dun zijn en ze poseert alleen nog maar in haar bikini… Veel mensen vonden de opmerkingen van Giel echt niet kunnen, want hallo we leven in 2019, en daarom biedt Giel zijn excuses aan via Instagram. 

Giel zegt sorry
Na alle commotie liet StukTV’s Giel via Instagram van zich horen en zegt hij sorry tegen Anna Nooshin. De opmerkingen waren grappig bedoeld, maar dat kwam niet helemaal lekker over op de radio. Ai! Giel schrijft: “Hi all! Sorry voor de mensen die ik boos heb gemaakt door mijn uitspraken op 538. Het sarcasme ontbrak. Ik hou van vrouwen, het liefst allemaal dag in dag uit in bikini, in alle vormen en maten. Wat bedoeld was al grapje, kwam niet goed over. Ik ben denk ik jaloers dat iedereen in januari op vakantie is en ik in de kou zit! Love you Anna! X vanuit mijn coltrui!” 

View post on Instagram
 

Anna Nooshin kreeg de opmerkingen van StukTV’s Giel natuurlijk ook te horen, maar ging daar op een hilarische manier op in via haar Instagram Stories. Zo vroeg ze aan Giel of hij misschien een coltrui heeft voor haar, want ze heeft natuurlijk alleen maar bikini’s. Ook werd er een trui gephotoshopt op de foto waar ze in bikini aan het poseren was.

Anna Nooshin coltruianna nooshin coltrui

Beeld: Brunopress, Instagram Stories