News

Er is bewijs: Justin Bieber gaat een nieuw album uitbrengen

Justin Bieber heeft een bijzonder jaar achter de rug, want in 2018 stapte hij in het huwelijksbootje met model Hailey Baldwin. De bruiloft van de twee lovebirds was ook de reden dat Justin even een break zou nemen, maar nu lijkt daar in 2019 toch verandering in te komen. Het lijkt er namelijk op dat Justin Bieber een nieuw album gaat uitbrengen en die komt sneller uit dan je denkt! 

Justin Bieber nieuw album
Afgelopen jaar zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin getrouwd en al snel ging het gerucht dat Justin het even rustiger aan zou doen met zijn muziekcarrière. Maare, die break lijkt nu al voorbij te zijn, want er is bewijs dat Justin Bieber met een nieuw album komt dit jaar. De manager van Justin stuurde een Tweet “@Justinbieber jb5!?!?” en al snel daarna werd de Tweet weer verwijderd. Vervolgens plaatste de manager een nieuw bericht waarin hij schrijft: “2019 is gonna be a wild one. I just feel it.” Betekent dit dat we in 2019 nieuwe nummers kunnen verwachten van Biebs? Wij hopen het!

Eerder liet Justin Bieber al weten op Instagram dat we ons niet druk hoeven te maken over die ‘tijdelijke break’. Hij plaatste een video van een jong meisje die zegt dat Justin Bieber stopt met zingen. Onder de video schrijft Justin: “Don’t believe everything you read sweet little girl you will hear something from me sooner than you think.” Nu maar hopen dat we heel snel naar een nieuw nummer kunnen luisteren van Bieber. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Bron: Seventeen.com | Beeld: Gettyimages