News

Wow: Lindsay Lohan is onherkenbaar na plastische chirurgie

Keek jij vroeger ook non-stop naar films van Lindsay Lohan, zoals The Parent Trap, Freaky Friday en Mean Girls? Jammer genoeg ging het na al die fame niet helemaal goed met de actrice en hebben we tijdenlang niks nieuws kunnen zien. Maare, Lindsay komt nu met haar eigen reality show op MTV en daarvoor had ze een reünie met hottie Jonathan Benett  a.k.a Aaron uit Mean Girls. Alleen herken je Lindsay Lohan gewoon bijna niet meer terug… Shocking! 

Lindsay Lohan ziet er niet meer uit zoals in je favoriete film Mean Girls en nee het komt niet doordat ze ouder is geworden. We wisten dat de actrice wel een bezoekje (of twee) heeft gebracht aan de plastische chirurg, zoals velen in Hollywood, maar Lindsay Lohan is nu gewoon bijna onherkenbaar!

Transformatie Lindsay Lohan
Een paar dagen geleden had Lindsay Lohan een reünie met acteur Jonathan Benett (hunk Aaron uit Mean Girls!) voor haar reality show op MTV en de selfies die ze met hem maakte zijn hartstikke leuk, maar je zou niet meteen denken dat Lindsay zelf op de foto staat… Haar lippen en wangen zijn voller, haar ogen staan anders en het is gewoon niet meer de Lindsay van vroeger. Zo zonde! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jonathan Bennett (@jonathandbennett) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan’s Beach Club (@lohanbeachclub) op

Bron: Cosmopolitan.com | Beeld: Gettyimages