News

OMG! Donny Roelvink komt dit jaar met eigen muziek

Donny Roelvink heeft een hectisch jaar achter de rug. Deed hij eerst nog mee met zijn vriendin aan Temptation Island Vips (we weten allemaal hoe dit is afgelopen…) en vervolgens ging hij het avontuur aan in Expeditie Robinson. Dit jaar wil Donny het anders aanpakken, ook careerwise. Donny heeft namelijk goede voornemens voor 2019 en één daarvan is om zijn eigen muziek te maken en we hoeven niet lang meer op zijn eerste song te wachten. 

Donny Roelvink muziek
Donny Roelvink is de afgelopen jaren vooral druk bezig geweest met televisieprogramma’s en zijn YouTube-kanaal met broer Dave Roelvink, maar dit jaar gaat de hottie het anders aanpakken. De jongste van de Roelvinkjes is namelijk bezig met eigen muziek en het eerste nummer is al af. Oeh wij zijn benieuwd! Binnenkort wordt de videoclip ook opgenomen, dus we hoeven waarschijnlijk niet heel erg lang te wachten op zijn eigen muziek. 

Wij zijn benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten van Donny, aangezien hij zegt dat hij het careerwise anders gaat doen in 2019. Betekent dit dat hij zich op z’n muziekcarrière gaat focussen en minder te zien zal zijn op televisie. We hope not! 

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress