News

Truffel lovers opgelet! Hier kun je binnenkort truffel kaasfonduen

Redactie

Ben jij dol op kaas? Is kaasfonduen jouw favoriete hobby en ben je ook nog eens verslaafd aan truffel? Dan moet je dit proberen. Een restaurant in Amsterdam organiseert namelijk truffel kaasfondue-avonden en als echte truffel-lovers moet je hier natuurlijk bij zijn. Waar je heen moet? Dat lees je in dit artikel.

Truffel kaasfondue
Loopt het water je al in de mond na het lezen van de intro? Bij ons namelijk wel… We mean, truffel en kaasfondue!? Als jij net als ons ook gek bent op kaasfonduen hebben wij héél leuk nieuws voor je, want een restaurant in Nederland organiseert binnenkort twee truffel kaasfondue-avonden. Blok zondag 13 januari of maandag 14 januari maar vast in je agenda, want dan ga jij richting Amsterdam. Proeflokaal A. van Wees organiseert dan namelijk in samenwerking met Dutch Delicacy – De Mannen Van Kaas organiseren een speciale kaasfondue avond op het gebied van kaas. Ze hebben voor jou een smaakvolle fonduemix samengesteld met truffelkaas als basis. Love it! Voor €15 heb jij al een plekje in het restaurant gereserveerd, uiteraard inclusief pannetje truffel kaasfondue met stokbrood & rauwkost. Voor de vleesliefhebbers: voor €10 heb je ook nog eens een stuk steak erbij.

9 Straatjes
Proeflokaal A. van Wees ligt in de 9 Straatjes van Amsterdam, perfect om hiervoor dus een shoptripje met vriendinnen te plannen dus! Kun je helaas niet op 13 of 14 januari of zijn alle plekken al bezet? Na deze avond blijft de truffel kaasfondue nog de hele winter op de kaart staan. Yay!