News

Zo zag Lil’ Kleine’s vriendin Jaimie Vaes er vóór alle ingrepen uit

We weten allemaal dat Lil’ Kleine na zijn relatie met Monica Geuze nu al een tijdje verloofd is met Jaimie Vaes. Die relatie is op z’n minst – euhm – turbulent te noemen. De twee hebben inmiddels een zoontje, Lío, maar wat weten we eigenlijk allemaal over Jaimie Vaes? Wij vonden een filmpje van Jaimie van lang geleden en toen zag ze er nog heel anders uit…

Jaimie Vaes anno 2021
Sinds 2017 zijn Lil’ Kleine en Jaimie Vaes een setje, maar ze leerden elkaar al kennen toen Jorik nog een relatie had met Monica Geuze. Jaimie studeerde Fashion Styling and Design en ging namelijk vervolgens voor Lil’ Kleine aan de slag. Zo deed ze onder andere de volledige styling tijdens zijn tour en houdt ze zich bezig met zijn kledinglijn.

View post on Instagram
 

Plastische chirurgie
Ook voor haar relatie met Jorik Scholten was Jaimie al bezig met styling, blijkt uit een filmpje uit 2012, alleen zag Jaimie er toen nog iéts anders uit. Wij moesten even drie keer met onze ogen knipperen om te kijken of dit wel echt dezelfde Jaimie was. Bekijk het filmpje op de volgende page en oordeel zelf.

Must reads 👀