News

Bekijk een sneak peek van de nieuwe spin-off van Pretty Little Liars!

We zijn allemaal dol op de serie Pretty Little Liars en kunnen niet wachten op de nieuwe spin-off van deze serie. Gelukkig hebben wij heel goed nieuws voor jou, want er zijn foto’s online gekomen van de gloednieuwe Pretty Little Liars: The Perfectionists. Lees snel verder voor een sneak peek.

Pretty Little Liars: The Perfectionist
Was jij ook zo teleurgesteld toen Pretty Little Liars stopte? Gelukkig was je verdriet snel weg toen je hoorde dat de serie een nieuwe spin-off krijgt. Jij kan niet wachten totdat je op de bank kan ploffen om Pretty Little Liars: The Perfectionist te kijken. Dit wordt sowieso jouw nieuwe favoriete serie.

Sneak peek Pretty Little Liars: The Perfectionist
De nieuwe serie speelt zich af in het kleine stadje Beacon Heights en alles lijkt daar perfect te zijn. Alleen is de druk om perfect te zijn enorm, waardoor dit leidt tot moord. Oehh, dat klinkt spannend. En laten we eerlijk zijn: het lijkt ook een beetje op Pretty Little Liars. Wanneer Pretty Little Liars: The Perfectionist precies op televisie verschijnt, is nog een mysterie. Wat we wel weten, is dat de serie ergens in 2019 op de Amerikaanse televisie komt. Wij kunnen in ieder geval al niet meer wachten. Gelukkig zijn er beelden online verschenen als voorproefje. Bekijk ze hieronder om vast in de stemming te komen. We love it!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Gettyimages | Bron: RTL Boulevard

Must reads 👀