Lifestyle

Bye Girlscene! Stagiaire Floor neemt afscheid

Met het einde van het jaar, komt er nu helaas ook een einde aan mijn stage bij Girlscene. De afgelopen vijf maanden heb ik met super veel plezier aan het grote bureau gezeten, veel geschreven, gelachen en vooral gegeten. De maanden zijn voorbij gevlogen… Het nieuwe jaar betekent weer nieuwe uitdagingen en met een stukje bagage van Girlscene kan ik er weer flink tegenaan! 

Mijn eerste dag begin augustus… Ik kan het me nog super goed herinneren hoe zenuwachtig ik toen was. Eindelijk mocht ik aan het grote bureau aanschuiven en artikelen gaan tikken. Die zenuwen verdwenen al erg snel, want alle meiden hier op de redactie zijn mega gezellig en lief. Ik heb veel dingen geleerd, zoals voor een doelgroep schrijven, met deadlines werken en dé perfecte foto maken voor op Instagram ;-). De onderwerpen van de artikelen mocht ik vaak zelf bedenken, dus je schrijft echt wat je leuk vindt! Naast het schrijven en harde werken was er altijd ruimte voor gezelligheid en héél veel eten. 
Drie dagen per week vanuit Leiden naar de redactie reizen werd opeens de normaalste zaak van de wereld en ik raakt er snel aan gewend. Een persevent bijwonen bleef dan wel elke keer spannend… Af en toe in mijn eentje de Girlscene-redactie vertegenwoordigen vond ik heel wat, maar ik vond het wel erg leuk om te doen. Iets waar ik ook nooit aan kon wennen, waren de fotoshoots. In de vrieskou in een jurkje staan en poseren voor de camera bleek toch niet helemaal mijn ding. Maar hé, ik heb het toch een aantal keer gedaan en ik vind ze geslaagd ;-).

Helaas komt er een einde aan mijn stage bij dit leuke team. Ik heb veel geleerd, gelachen en gegeten en ik wil ze daar natuurlijk voor bedanken. Zonder deze lieve meiden had ik nóóit zoveel geleerd en waren de dagen een stuk minder gezellig. Maar ik wil vooral alle Girlscene-lezeressen bedanken! Zonder jullie geen Girlscene. Tot slot wens ik ook iedereen een heel fijn, gezond, liefdevol en leuk 2019 met nog heel veel Girlscene-artikelen! 

Liefs,
Floor