News

Oh la la! Is dit het bewijs dat Ex On The Beach’ Lena aan het daten is met deze Nederlandse rapper?

Zondag is het weer zover: een nieuwe aflevering Ex On The Beach: Double Dutch. Naast Temptation Island is dit misschien wel onze grootste guilty pleasure en wij volgen de deelnemers daarom ook de voet. Deelneemster Lena plaatste deze week een intiem kiekje met een man die we allemaal kennen en het is niet Mezdi…

Ex On The Beach’ Lena aan het daten met Nederlandse rapper
Wie Ex On The Beach: Double Dutch kijkt weet dat Lena tijdens de opnames van het programma stiekem nog steeds verliefd is op haar ‘ex’ Mezdi (ja, die van Temptation Island). De twee gingen in de aflevering van zondag samen op een romantische date en Lena zag het al helemaal zitten samen met Mezdi. Toch lijkt het erop dat er niks opgebloeid is tussen de twee op het mooie Curaçao, want als we Instagram moeten geloven is Lena op dit moment aan het daten met een andere bekende Nederlander… En jij kent hem ongetwijfeld.

Lena en Chivv
Het schijnt dat Lena op dit moment aan het daten is met Chyvon Pala, beter bekend als Chivv, één van de rappers van SBMG. Hieronder zie je een video waarop ze aan het videobellen zijn. In de video zegt Chivv ”Je weet wie ik wil fikse, toch?”, waar hij doelt op Lena. Het blijft niet alleen bij dit gesprek blijkt uit een foto die Lena later plaatste op Instagram-stories. Hierop is haar hand ‘verstrengeld’ in die van hem te zien, met een tag naar Chivv. Move over Mezdi, hier is love in the air!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv) op

lena chivv eotb

Bron: RTL Boulevard