News

Noooo: We moeten nog héél lang wachten op de nieuwe aflevering van Riverdale

Oh oh oh, wat was Riverdale toch weer spannend! En jammer genoeg houden de makers het nog héél lang spannend voor ons, want voorlopig is er geen nieuwe Riverdale aflevering te zien op Netflix… Benieuwd hoelang je nog moet wachten totdat je Riverdale weer verder kan bingen? Check alle details hieronder en bekijk ook de nieuwste trailer! 

Sad news voor alle Riverdale-fans, want het gaat nog heel lang duren voordat we weer naar een nieuwe Riverdale-aflevering kunnen kijken. En voordat we weten hoe het nou afloopt met Archie, Jughead, Betty, Veronica en de anderen. The CW heeft namelijk nu een mid season break gepland voor Riverdale en dat betekent dat we pas weer in het nieuwe jaar een nieuwe Riverdale-aflevering kunnen verwachten. Om precies te zijn: het tweede deel van Riverdale seizoen drie gaat 17 januari 2019 pas weer van start. 

Riverdale trailer
Tot die tijd moeten we het doen met deze nieuwe trailer voor de volgende aflevering. Enne, door het kijken hiernaar wordt het wachten nog moeilijker… Want heeft Veronica nou een nieuwe lover?! See for yourself in de trailer hieronder. En tot die tijd alle seizoenen maar opnieuw bingen in de kerstvakantie. 

Watch on YouTube
 

Beeld: Riverdale