News

Deze nacho’s willen wij allemaal in ons pannetje tijdens het gourmetten

Met de kerst zijn bijna alle gourmetstellen uitverkocht, want we gaan massaal gourmetten met zijn allen. Is het bij jou thuis ook een traditie? Dan hebben wij een mega geniaal idee voor jou en de familie. Wat dacht je van een mini-nachoschotel? Ja, maar je hebt toch juist pannetjes om al je vlees en groentjes in te bakken? We horen je al denken… Precies, gewonon nacho’s in je gourmetpannetje! Lees snel verder voor dit hemelse recept.

Nacho’s gourmetten
Staat er een gourmetavondje op de planning tijdens de feestdagen? Vergeet pannenkoeken die naar vlees smaken en andersom. Nacho’s is hét nieuwe recept geschikt voor elke gourmetavond. Er hoeft geen oven aan te pas te komen, want dit kan gewoon in je pannetje. Wat nu het mooiste van alles is, je hoeft het ook nog eens niet te delen! Zo ziet dat er dus uit…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albert Heijn (@albertheijn) on

Ingrediēnten
Iedereen maakt zijn eigen nacho-schotel met toppings die je zelf lekker vindt. Maar welke ingrediënten heb je nodig om door te geven aan de ‘boodschapper’?  Natuurlijk de nacho’s, zonder is ook zo gek. Zet daarnaast paprika, geraspte kaas, bosui en chilisaus op het lijstje. Snij alle groenten in kleine stukjes en leg dit met de kaas over de chips heen. Serveer met chilisaus en je bent klaar! Je kan natuurlijk variëren met de groenten of je maakt er een lekker quacemoledipje bij, het is helemaal aan jou. Enjoy!