Lifestyle

9 herkenbare (brakke) gedachtes op 1 januari


Waarschijnlijk lees je dit artikel vanuit je bed met honger, nadorst en een behoorlijke kater. Dat betekent dat je een gezellige oudjaarsavond hebt gehad, maar dat heeft ook de nodige (brakke) gevolgen. Een schrale troost, je bent niet de enige die het zwaar heeft vandaag! Om je een hart onder de riem te steken hebben we 9 herkenbare gedachtes op 1 januari voor je op een rijtje gezet.

via GIPHY

1. Je werd waarschijnlijk wakker van je droge mond. Jep, op dit moment ben je waarschijnlijk behoorlijk uitgedroogd. Snel op zoek naar een groot glas water (of 1 liter fles) om de dorst te stillen en daarna wil je zo snel mogelijk weer verder slapen. 


.

via GIPHY

2. Je wordt voor de tweede keer wakker en pakt je telefoon erbij. Je ziet al snel de gênante (ontelbare) Insta-stories en Snapchats die je hebt geplaatst. Oops! Had niemand je telefoon af kunnen pakken? Of in ieder geval je het verschil kunnen uitleggen tussen een video opslaan en plaatsen… Je verwijdert ze snel en nu maar hopen dat je crush die nog net niet gezien had. 


3. Je ontdekt dat je je ex een ‘Happy New year’ appje hebt gestuurd. Why? Dit is waarschijnlijk wel het dieptepunt van je dag. Je verwijdert het bericht en doet alsof dit nooit gebeurd is. Awkward!

via GIPHY


via GIPHY

4. Je probeert alles te herinneren van gisteravond. En dan is het hoogtijd voor een paracetamol of twee. Je hoofd bonkt en je beseft je dat je dat laatste shotje misschien toch had moeten afslaan.


 

 

via GIPHY

5. Wat ga je nu eten? Je speurt je hele huis af naar comfort food, maar helaas zonder succes. Je vindt niks waar je op dit moment behoefte aan hebt (a.k.a. friet, pizza of burgers). Aargh! 


via GIPHY

6. Je huis is een puinhoop (confettikanons zijn nooit een goed idee) en je kamer is ontploft (kledingcrisis), dus je doet een poging om je huis op te ruimen. Helaas, na vijf minuten besluit je om gewoon weer terug in bed te gaan liggen. Opruimen kan tenslotte morgen ook nog, Netflix-marathon is on!

 


via GIPHY

7. Je kan echt alleen maar aan eten denken vandaag, dus je besluit om cola (life saver!) en iets te eten te bestellen. 

 


via GIPHY

8. Je denkt na over je goede voornemens voor 2019, maar dat doet eigenlijk vooral pijn aan je hoofd. Vandaag is het beter om in bed te blijven en hersenloos naar films te kijken op Netflix en nu maar hopen dat je je morgen een stuk beter voelt!