News

Hier organiseren ze binnenkort een 30 seconds toernooi en daar wil je aan meedoen

Ben jij altijd mega fanatiek als je 30 Seconds speelt met je vrienden en weet je alles goed te raden en uit te leggen? Trommel dan al je vriendinnen bij elkaar, want er wordt een 30 Seconds toernooi georganiseerd en daar wil je bij zijn. Lees snel verder wanneer dit is en waar je de jongens kunt inmaken tijdens 30 Seconds. 

30 seconds toernooi
Weet jij altijd binnen 30 seconden alle vijf de woorden te raden of ben jij juist een pro in het uitleggen van de woorden (zonder vals te spelen!) tijdens het spel 30 Seconds? Houd 6 januari 2019 dan maar vrij in je agenda, want dan wordt er een 30 Seconds toernooi georganiseerd door Café Tapmarin in Amsterdam. Daar moeten jij en je vriendinnen als echte 30 Seconds pro’s natuurlijk bij zijn. Het toernooi vindt plaats vanaf 19:00 uur en teams van vier personen gaan die avond de strijd aan om de 30 Seconds kampioen te worden. YAS!

Om als team mee te doen betaal je €5 per persoon. Er zijn jammer genoeg al genoeg teams voor 6 januari, maar het is nog wel mogelijk om jouw team op de reservelijst te zetten door te mailen naar bier@cafetapmarin.nl. En stiekem hopen we dat het een groot succes wordt en er snel nog een 30 Seconds toernooi komt. 

Beeld: iStock