Winnen

7 dingen die je met een VR-bril kunt doen (+ WIN!)

[AFGELOPEN] De technologie van tegenwoordig is niet meer bij te houden. Van zelfrijdende auto’s tot aan brillen die jou naar een hele andere wereld brengen. Heb jij altijd al door de bruisende straten van New York willen lopen of als maanmannetje in de ruimte rond willen dwalen dankzij zo’n VR-bril? Met de Oculus Go is het mogelijk en wij mogen er één weggeven. Lees snel verder hoe je deze VR-bril wint! 

Oculus Go VR-bril
Ben jij avontuurlijk ingesteld en wil je op plekken komen waar je altijd al van droomt? Dan is een Virtual Reality-bril echt iets voor jou. De Oculus Go geeft je een nieuwe kijk op de wereld. Het draait bij deze bril niet alleen om de ingewikkelde technologie, maar juist om jou. Dat klinkt interessant hè? Met deze VR-bril zit je niet te klungelen met kabels, sensoren en allerlei andere poespas. Je hoeft hem maar één keer aan je telefoon te koppelen en klaar is Kees. Dankzij meer dan 1000 apps, is het mogelijk om met deze supersonische bril heel veel toffe dingen te doen. Benieuwd wat allemaal? Lees het hieronder. Psssst: Het allerleukste is dat wij er eentje (t.w.v. €219) mogen weggeven.

Oculus Go

7 dingen die je met de Oculus Go kan doen: 

1. Je kunt ein-de-lijk eens losgaan tijdens een concert van Beyoncé. 
Videoclips op YouTube kijken is verleden tijd, want met de Oculus Go lijkt het alsof je zelf front row staat te swingen bij een concert.
2. Mediteren is de oplossing als je wat rust in je hoofd kan gebruiken.
Tentamens achter de rug of een drukke werkweek gehad? Kom weer tot rust en waan jezelf even in een andere wereld door te mediteren met de VR-bril.
3. Ga je binnenkort op stedenstrip? Dan is een kijkje door deze bril de perfecte voorbereiding.
Verken vast de straten van Parijs of maak alvast een ritje in de London Eye. 
4. Altijd al in Goede Tijden Slechte Tijden willen spelen?
No problemo, in één vingerknip sta jij op de set. 
5. Netflix kijken is nooit meer hetzelfde.
Wanneer jij je favo serie door de Oculus Go hebt bekeken.
6. Ken je die verhalen dat mensen hebben gezwommen met varkentjes op de Bahamas in een azuurblauwe zee?
You can dot it! Gewoon vanaf de bank.
7. Altijd al van de zwarte piste willen skiën?
Appeltje eitje met zo’n bril op. 

Het perfecte kerstcadeau
Ben jij al overtuigd en heb jij je verlanglijstje nog niet ingeleverd? De Oculus Go is hét perfecte kerstcadeau. Met deze VR-bril hoef jij je tijdens de kerstvakantie namelijk geen moment te vervelen.

Bekijk het filmpje hieronder om de smaak vast te proeven en scroll ook snel verder, want we hebben dus een hele leuke winactie.

Win de Oculus Go
Zie jij jezelf wel rondlopen met deze bril? Doe dan vooral mee met de winactie. Op 24 december geven wij de Oculus Go (t.w.v. €219) weg op onze Instagram-account. Het enige wat je hoeft te doen is ons volgen op Instagram en een reactie achter te laten onder de foto met de Oculus Go. Woehoe!