News

Ronnie Flex en DJ Wef kunnen ieder moment ouders worden

We weten het nog maar net dat Ronnie Flex papa wordt van een baby girl en dat dj Wef de baby mama is. Of de twee een relatie hebben is niet bekend, maar wat we wel weten is dat het niet lang gaat duren totdat dj Wef gaat bevallen en Ronnie papa wordt van een dochtertje.  

In oktober maakte Ronnie Flex ineens via zijn Instagram-account bekend dat hij vader wordt en lange tijd was iedereen aan het speculeren wie de baby mama zou zijn. Iedereen dacht dat het Famke Louise zou zijn, maar toen werd er naar buiten gebracht dat DJ Wef in verwachting is en samen met Ronnie een dochtertje krijgt. Nu lijkt het erop dat ze niet lang hoeven te wachten op de komst van hun little baby.

Ronnie Flex baby
Op Instagram liet DJ Wef weten dankbaar te zijn voor alle liefde die ze in 2018 heeft gekregen en dat ze 26 januari terug zal zijn met veel nieuwe dingen. DJ Wef is nu 36 weken zwanger en het lijkt erop dat ze nu met zwangerschapsverlof gaat. Het zal niet lang meer duren dat Ronnie Flex vader wordt. Wie weet wordt zijn dochtertje wel een kerstkindje!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀