Celebs

Ariana Grande lanceert documentaire op YouTube

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: actrice Amanda Bynes is terug, een documentaire over Ariana Grande, Johnny Depp stopt met Jack Sparrow en Temptation-ster Deborah wint Mrs. Universe.

Ariana Grande krijgt een eigen documentaire
Ariana Grande maakt bekend dat er een documentaire komt over zichzelf! Het wordt een vierdelige serie, genaamd Dangerous Woman Diaries, die gaat over haar tour in 2017. Ze laat de grootste momenten in haar career zien. Tijdens de tour gaf ze al kleine hints van de docu en regelmatig waren er video’s en foto’s te zien met de hashtag #dangerouswomandiaries. Elke week is er een nieuwe aflevering te zien met exclusieve beelden van de zangeres. Live beelden van enkele nummers, repetitiebeelden, opnamesessies met Pharell, enzovoorts. Dit willen we zien! De eerste aflevering staat nu op haar Youtube-kanaal. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Watch on YouTube

Amanda Bynes is terug van weggeweest
Jarenlang hebben we niets meer gehoord van de She’s The Man-actrice Amanda Bynes, maar na veel drama schittert ze nu op de voorpagina van Paper Magazine. You go girl!  We hebben de afgelopen jaren flink wat dieptepunten van haar gezien en daarna maakte ze een einde aan haar acteercarrière. We zagen haar toch regelmatig in het nieuws als ze weer eens in aanraking kwam met de politie, worstelde met drugsgebruik of als ze op Twitter los ging. Acht jaar later is ze terug en bijna niet te herkennen. Ze vertelt in een interview over de zware tijd en hoe ze dit heeft overwonnen. 

View post on Instagram
 

Wat bleek? Amanda ging bergafwaarts door de films waarin ze speelde. Ze kreeg een heftige depressie na de opnames van She’s The Man, omdat ze niet tevreden was hoe ze eruit zag in de film. “Ik vond het verschrikkelijk om terug te kijken. Ik vond dat ik er als jongen heel raar uitzag en dit was een vreemde out-of-body ervaring waar ik nog heel lang last van heb gehad”, vertelt ze in een interview met Paper Magazine. Na haar acteerbreak was ze bijna elke dag onder invloed van drugs en dat zorgde voor veel problemen. Ze zit nu al vier jaar op de modeacademie en is helemaal clean.

Johnny Depp stopt als Jack Sparrow
Bye bye, captain Sparrow… De beroemde Johhny Depp, die het iconische personage speelde, is door Disney helaas uit het verhaal gehaald en laten hem los. We weten zelfs niet helemaal zeker of we Jack Sparrow uberhaupt nog gaan zien, aangezien Disney bezig is met een ‘reboot’ van de franchise. Ze zijn volgens geruchten op zoek naar Deadpool scriptschrijvers om de franchise een nieuw leven in te blazen. Dit gerucht kwam naar buiten na de laatste Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales en Salazar’s Revenge, die erg slecht scoorden. Johnny Depp kreeg voor de eerste film een Oscar nominatie voor beste acteur, twaalf jaar later en vijf films verder ontvangt hij de Gouden Framboos voor slechtste acteur voor dezelfde rol…

johhny acteur piraat

Temptation-ster Deborah Leemans wint Miss Universe België
Deborah Leemans die met haar toenmalige Tim(tation) deelnam aan het seizoen van Temptation Island (dit zijn we nog lang niet vergeten), heeft het kroontje van Mrs. Universe gewonnen. Een overwinning waar ze nooit van had durven dromen.“Ik heb niet enkel de prijs in ontvangst mogen nemen van meest fotogenieke deelneemster, ik heb ook de kroon mogen ontvangen en ben Mrs. Universe Belgium 2019 geworden.” Zo vertelde Deborah Leemans haar nieuws op social media. “Na alle heisa rond ‘Temptation Island’ wou ik even rust. Maar toen ik de uitnodiging kreeg van Miss Universe dacht ik: ‘’Ja, ik wil daar weer voor gaan’’. 

View post on Instagram
 

Bron: Cosmopolitan.com, Mirror.co.uk | Beeld: BrunoPress