Winnen

Christmas giveaway: Girlscene geeft de hele maand cadeaus weg!

[AFGELOPEN] Onze favoriete maand van het jaar is aangebroken, hallo december. Een maand vol lekker eten, gezelligheid en heel veel cadeaus. Niet alleen Sinterklaas en de Kerstman zijn deze maand in een gulle bui, ook Girlscene strooit dit jaar met cadeaus. In december geven wij namelijk elke (werk)dag een cadeau weg. Benieuwd hoe jij kans maakt? Lees dan snel verder.

Girlscene’s Christmas giveaway

In december tellen we af tot Kerstmis en sluiten we af met oud en nieuw. De adventskalender vliegen ons om de oren, hierbij pak je elke dag een cadeautje uit tot het Kerstmis is. Wij op de Girlscene-redactie zijn dol op adventskalenders (en cadeaus) en bedachten daarom om zelf een adventskalender te maken waarbij jullie, onze lieve lezeressen, elke dag kans maken op een mooi (kerst)cadeau.

Elke dag een cadeau

Volg jij Girlscene al op Instagram? Zo niet, doe dat dan snel. Want vanaf vandaag geven we elke (werk)dag een cadeau weg via onze Instagram-account en jij maakt alleen kans als je ons volgt. Elke dag plaatsen we een foto met daarop het cadeau van de dag. 

Zo maak je kans

Wil je kans maken? Volg ons dan op Instagram, like de post en reageer onder de foto. Op deze manier maak jij kans op het cadeau van die dag. Super gemakkelijk dus! Wie weet heb jij straks een extra cadeautje onder de kerstboom liggen…

 

Volg Girlscene nu op Instagram en maak kans

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Girlscene.nl (@girlscene.nl) op

girlscene christmas giveaway

Beeld: iStock