News

Het is officieel: De Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een vervolg

Je hebt de film vast en zeker (vaker) gezien op Netflix: To All The Boys I’ve Loved Before en je hoopte vast ook wel dat er een vervolg zou komen op de populaire Netflix-film. Nou dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt inderdaad een tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before. Of hottie Noah Centineo weer een rol krijgt in de film? Je leest het hieronder!

Na het grote succes van To All The Boys I’ve Loved Before werd er al gespeculeerd over een vervolg, want de film is gebaseerd op de boeken van Jenny Han. Netflix heeft er lang niks over gezegd, maar the word is out: er komt een vervolg! Regisseur Susan Johnson heeft bevestigd dat er een film wordt gemaakt van het tweede boek P.S. I Still Love You. En dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe Netflix-film! 

P.S. I Still Love You
Voor de tweede film gaat Netflix samen aan de slag met Paramount. Netflix had van de eerste film alleen de rechten gekocht en niet meegewerkt aan de film, maar daar brengen ze verandering in voor de tweede. Maar gaan we hottie Noah Centineo terugzien als Peter Kavinsky en Lana Condor als Lara Jean? Als het aan de cast ligt komen ze allemaal terug voor het vervolg van To All The Boys I’ve Loved Before. YAS! Nu maar hopen dat ze niet te druk zijn met andere dingen en wel tijd hebben om P.S. I Still Love You te filmen. 

View post on Instagram
 

Bron: Seventeen.com, Netflix-nederland.nl | Beeld: iStock