Lifestyle

Sinterklaascadeau tip: Geef een kwartetspel met je eigen foto’s

De feestdagen komen eraan, dus voor je het weet zit je aan de chocomelk tijdens pakjesavond of pak je cadeautjes uit die onder de kerstboom liggen. Ben je nog op zoek naar het perfecte sinterklaascadeau om aan je familie of vriendinnen te geven, maar heb je absoluut geen inspiratie? Geen paniek, want we hebben een perfect cadeau voor je gevonden. Het is super origineel en wat is er nu leuker dan een volledig persoonlijk gemaakt cadeau! Het maken van dit cadeautje geeft waarschijnlijk al genoeg lachbuien, dus alleen al hiervoor is het de moeite waard. Benieuwd? Lees snel verder…

“Mag ik van jou ‘Grapjas’ uit de serie ‘Papa’?” “Ja, mag ik dan van jou ‘Italië’ uit de serie ‘Familieweekend’? Yes, kwartet!” Je raadt het al… Maak je persoonlijke kwartet met je eigen foto’s en teksten. Superleuk als sinerklaascadeau tijdens pakjesavond als de hele familie bij elkaar komt of een kwartetspel speciaal voor sinterklaasavond je vriendinnen. Dat ene gênante moment van je moeder op vakantie? Dat onvergetelijke feestje met de girlsquad of wat dacht je van die dronken bui van je oom vorig jaar… Sowieso dat het een avond wordt met heel veel slappe lachbuien. 
kwartet vier spel
KwartetCadeau
Op KwartetCadeau.nl maak je heel simpel en snel je eigen kwartetspel. Het enige wat je hoeft te doen is de allerleukste, grappigste, liefste of mooiste foto’s verzamelen en er leuke teksten bij bedenken. Je maakt dit gewoon online en binnen een paar dagen ligt het originele spel op je deurmat. Eerst kies je jouw favoriete design en het aantal kwartetten dat je wilt. Wil je een leuk cadeautje maken voor op je werk waar je veel collega’s hebt? Geen probleem! Je kan van acht tot maximaal vijftien kwartetten per spel bestellen. Daar kan je heel wat juicy foto’s in kwijt ;-).
kwartet spel doos
Nadat je het kwartetspel hebt gemaakt, wordt deze gedrukt op echt speelkaartenkarton. Zo zijn ze niet doorschijnend en kan niemand stiekem door je kaarten heen gluren. Je krijgt het spel in een mooie kwartetdoos thuisbezorgd. Dit is een heel leuk cadeautje om te geven, maar ook het maken is al de moeite waard! Je hebt al een kwartetspel van acht kwartetten voor €19,50 en je besteld het spel hier. Niet vals spelen, hè ;-)?