News

Betekent dit dat Ronnie Flex en DJ Wef toch een koppel zijn?

Internet stond op zijn kop toen Ronnie Flex bekend maakte dat hij vader werd. Weken werden we in spanning gehouden, omdat het nogal ‘complex was. Zaterdag kregen we toch eindelijk het verlossende antwoord op de vraag wie de moeder van het kindje is. Hoewel eerder werd gezegd dat de twee geen relatie hebben, plaatste de moeder gisteren wel een erg intiem kiekje op haar Insta-stories.

Ronnie Flex en DJ Wef
Weken bleven we raden wie de moeder van de baby van Ronnie Flex werd. Natuurlijk dachten we gelijk aan Famke Louise, maar al snel werd het duidelijk dat zij niet de moeder werd. Vervolgens werden de pijlen op dj Wef gericht en zaterdag maakte Ronnie Flex eindelijk bekend wie de moeder van zijn kind is. De moeder van de baby is inderdaad Wafae Kefi, ook wel DJ Wef gnoemd. Hoewel de baby niet gepland was en de twee ook geen relatie (meer) hebben, plaatse dj Wef afgelopen weekend wel een intiem kiekje van de twee samen.

Oude foto
Hoewel het duidelijk gaat om een foto uit de ‘oude doos’, vragen wij ons natuurlijk wel af waarom ze deze foto afgelopen weekend plaatste. Ik bedoel: wij plaatsen toch ook geen intieme foto’s meer samen met onze ex? Hebben de twee elkaar dan toch weer gevonden?

ronnie flex dj weff