News

Oh boy! Temptation Fabiola daagt Rosanna uit voor Boxing Stars

Na Temptation Island VIPS zijn Fabiola en Rosanna nou niet bepaald best friends en nu heeft Fabiola Rosanna uitgedaagd om mee te doen aan Boxing Stars. Oh boy! Ze wil het gevecht aan met Rosanna en het tegen haar opnemen in de ring van Boxing Stars. Natuurlijk reageert Rosanna hier meteen op, maar hoe. Lees het hieronder. 

Temptation Island VIPS was niet bepaald een succes voor Rosanna en Niels, want Niels had het wel erg gezellig met Fabiola en was helemaal klaar met zijn vriendin Rosanna. Toch zijn de twee weer bij elkaar, maar tussen Fabiola en Rosanna is het nog niet helemaal goed. En dat zou Fabiola wel willen ‘uitvechten’ in het programma Boxing Stars en daagt daarom Rosanna uit via Instagram.

Fabiola vs. Rosanna in Boxing Stars
Fabiola deed een Q&A op haar Instagram Stories en kreeg de vraag of zij en Rosanna elkaar nog steeds haten na Temptation Island VIPS. Fabiola reageerde hierop: “@Boxingstarsnl Kom maar op zeg ik.” De verleidster ziet het dus wel zitten om het op te nemen tegen Rosanna in de ring. Enne, volgens Rosanna komt dat doordat Fabiola nog helemaal verliefd is op Niels. Aan RTL Boulevard vertelt Rosanna: “Ik zou best wel tegen haar in de ring willen staan, kom maar op. Ik sla haar tot moes.” 

Toch hoeven we niet te wachten op een gevecht tussen Fabiola en Rosanna in Boxing Stars, want Niels wil liever niet dat zijn vriendin gaat vechten. Ook vertelt ze dat boksen niet haar ding is en dat ze verder geen haat heeft tegen Fabiola. Tegen RTL Boulevard zegt Rosanna nog: “Ik mag haar niet, maar zij komt coninu aandacht zoeken. Fabiola is echt aandachtsgeil, ze wil op televisie komen.” Ook blijkt dat Boxing Stars het bekende Temptation Island-stel al eerder heeft benaderd en ook zou willen dat Niels en Alex in de ring stappen, maar de twee gaan dit niet doen. Wij zijn benieuwd hoe dit verder afloopt… 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

Must reads 👀