News

Ex Anna Nooshin bevestigt nieuwe relatie

Een tijdje terug ging het gerucht dat Anna Nooshin alweer een nieuwe lover heeft, Nassim Zeta, en het lijkt er nu op dat de twee inderdaad een nieuw stel zijn. Enne, niemand minder dan Anna’s ex Danny Roumimper heeft dit onder andere bevestigd. Say what?! Lees snel verder over de twee nieuwe lovebirds

Een paar maanden geleden kwamen Anna Nooshin en Danny Roumimper met het nieuws over hun break-up en een paar maanden later lijkt girlboss Anna alweer helemaal gelukkig te zijn met een nieuwe boy, Nassim Zeta. Zo heeft ze samen met Nassim een tattoo laten zetten (met hun initialen!) in New York en waren ze tegelijkertijd op Bali, in hetzelfde hotel. Het lijkt er nu steeds meer op dat Anna weer helemaal in love is, want ook Nassim postte op zijn Instagram Stories afgelopen vrijdag een foto van Anna met drie hearteyes emoji’s. Dit lijkt ons wel duidelijk! 

View post on Instagram
 

Danny Roumimper over nieuwe relatie
Afgelopen vrijdag was Danny Roumimper te gast in het YouTube-programma Club Hub en vertelde hij over de break-up en hij gaf antwoord op de vraag of hij en Anna ooit nog bij elkaar komen. “Dat vind ik lastig te zeggen. Volgens mij is ze nu hartstikke gelukkig met een andere jongen en ik kan niet in de toekomst kijken,” antwoord Danny. Nou, als dit niet het bewijs is dat Anna en Nassim inderdaad helemaal in love zijn dan weten wij het ook niet meer. 

Bron: Club Hub | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀