News

First Dates Nederland: Dit waren de meest hilarische (en gênante) momenten van deze week

Geef nou zelf toe, een eerste date kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. Laat staan met iemand die je helemaal niet kent én op televisie. Huwelijksvoorwaarden bespreken en strugglen over wie er gaat betalen.. Autsj! Het zijn alle ingrediënten voor een juicy programma. Wij nemen hier graag de hoogte of liever gezegd.. dieptepunten van afgelopen week met je door.

First Dates – maandag

Cathy & Andries en Eric & Roy
Eric en Cathy zaten thuis voor de buis met First Dates en keken elkaar aan: ‘Ja, we gaan allebei voor de man’. Eric heeft net een nieuw dekbed gekocht en die wil hij wel graag delen (what!?). Zo gezegd, zo gedaan en voor Eric het wist ging hij op dubbeldate met zijn moeder in het First Dates-restaurant. Cathy werd gekoppeld aan Andries. Voor de oplettende kijker: het was niet de eerste keer dat hij meedeed aan het programma. Zijn vorige date was geen succes, maar dit keer had hij meer succes. Er wordt zelfs gesproken over de ‘date van het jaar’. Woehoe! Cute. Zoon Eric had deze avond wat minder succes in het First Dates-restaurant, maar aan de blouse van Roy lag het in ieder geval niet, wij zijn stiekem benieuwd waar hij die op de kop heeft getikt.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

First Dates – dinsdag

Eddy & Simone
Denken we aan de aflevering van dinsdag terugdenken, denken we aan Eddy, denken we aan haar.  

View post on Twitter

Job & Kuki
Job en Kuki zijn gematcht als Harry Potter-fans en dat vinden wij natuurlijk cute. We love Harry Potter. Het einde van de date nadert en dan weet je dat het moment eraan komt. ‘Wie gaat er betalen?’ Daar is Kuki heel makkelijk in. ‘Ik houd niet van splitten’.

View post on Twitter

First Dates – woensdag

Suzanne & Frank
Suzanne is op zoek naar iemand die haar van de sokken kan blazen. Ze mist ‘een arm om je heen, een aai over je bol, iemand die een klap op je kont geeft van ‘hey lekkerding’ en in je tiet knijpt.’ Helaas ging Suzanne alleen naar huis en moest ze zichzelf weer een aai over haar bol geven.

View post on Twitter

View post on Twitter

Rob & Melanie
Van de beste date van het jaar naar de meest awkward date van het jaar. We dachten heel even dat we naar ‘Een komt een man bij de dokter’ zaten te kijken toen we Rob zagen, maar hij bleek de iets minder spraakzame versie te zijn. Rob wil nog wel een keer op date met Melanie, maar Melanie hield het, zoals bijna alle dates van dit seizoen, graag vriendschappelijk. Rob was te lief en gaat nu op een ‘badboycursus’.

View post on Twitter

View post on Twitter

First Dates – donderdag

Fabian & Melanie
De date van Fabian heeft nog geen stap in het First Dates-restaurant gezet of wij hebben hem al twee keer z’n shirt zien uitdoen… Well, dit belooft wat voor de rest van de date. Of hij het zo warm kreeg door de zenuwen of gewoon graag zijn tattoo’s wilde laten zien is voor ons de vraag. Maar waarom had hij een grote (lees: mega) kakkerlak op zijn arm getatoeëerd? Zijn moeder was er niet zo blij mee en zijn date waarschijnlijk ook niet… Goed over op de date, wat dus geen ‘blind date’ meer bleek te zijn. Ze kenden elkaar ‘al ergens van’ en dat verbaast ons ook niet heel veel aangezien ze beide in de haven van Rotterdam werken. Typisch gevalletje van iets te goed gematcht? Fabian en Melanie waren laatst al op hetzelfde feestje en Fabian, maar toen maakte Melanie geen indruk met haar ‘doorschijnende jurk’. Deze avond verliep beter en wij zagen een match made in heaven. Helaas sloeg Fabian na de date iemand anders aan de haak en wij vinden het nog steeds zonde.

View post on Twitter

View post on Twitter

Sandra & Danny
Dat  er voor Sandra en Danny geen vervolgdate in zat werd nog voor het voorgerecht al duidelijk. Sandra wist binnen een paar seconden al dat het niks ging worden en de date moest nog beginnen. Danny ging voor de kabeljauw waarop Sandra zei: ‘Dat is zeker het enige dat je kunt uitspreken, hè.’ Nou, de toon was in ieder geval gelijk gezet. De gesprekonderwerpen raken op en Sandra duidelijk klaar met Danny. Twitter vond dat Sandra een herkansing verdiende.

View post on Twitter

View post on Twitter

Must reads 👀