Fashion

Ready to party? Dit zijn de leukste budget outfits voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan, dus tijd om allemaal leuke outfits te plannen. Zo moet je natuurlijk een leuke jurk hebben voor het kerstdiner bij je familie (en je schoonouders), een outfit voor dé Christmas party op je werk of op school en een sparkly jurkje voor oud & nieuw. Heb je nog geen idee wat je aan moet trekken en ben je op zoek naar iets nieuws? Wij hebben de leukste (budget) outfits voor de feestdagen voor je op een rij gezet, zodat jij helemaal ready bent voor het kerstdiner en genoeg geld overhoudt voor de feestjes. 

Voor je het weet zit je alweer te genieten van het kerstdiner en sluit je 2018 af met een tof feestje. Maarre, daar heb je natuurlijk wel allemaal leuke outfits voor nodig. Heb je nog geen party look gescoord? Geen paniek, want we hebben genoeg leuke outfits voor de kerstbrunch, het kerstdiner, een Christmas party en oud & nieuw voor je op een rij gezet. 

feestdagen outfits C&A

Kerstbrunch
Ga je op eerste kerstdag brunchen met je familie, dan wil je natuurlijk wel een mooie jurk dragen. Kant is altijd een goed idee met de feestdagen en deze blauwe jurk is eens wat anders dan de standaard little black dress. 

feestdagen outfit jurkfeestdagen outfit jurk
Jurk met kant, €29 | Tas 

Het kerstdiner
Next: het kerstdiner. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt, maar je wil er natuurlijk ook feestelijk uitzien tijdens het kerstdiner bij je (schoon)familie. Deze classy (but sexy) rode jurk is perfect voor deze gelegenheid. 

feestdagen outfit jurk
feestdagen kerst outfits
Fluwelen jurk, €19 | Tas

Christmas party 
Na al dat eten is het tijd om te partyen. Samen met je vriendinnen lekker dansen op nummers zoals All I Want For Christmas Is You en Santa Tell Me. Enne, een jumpsuit is daar perfect voor, want dan kan je echt helemaal losgaan op de dansvloer. 

feestdagen outfit kerst
Jumpsuit, €29 | Tas, €15

Oud & nieuw 
Of je het nieuwe jaar inluidt op een leuk feestje of gewoon thuis; een outfit met veel glitters is altijd een goed idee. Combineer deze velvet glitter dress met stoere boots voor thuis of hoge hakken als je naar een feestje gaat. 

feestdagen outfit glitters
feestdagen jurk glittersGlitterjurk, €59 | Tas, €19

Wil je één van deze looks shoppen voor de feestdagen? Dan kun je terecht bij één van de winkels van C&A of in de online shop.

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met C&A.