News

Het is officieel: Channing Tatum is weer bezet

Redactie

Voor de girls die stiekem hoopten om ooit te trouwen met hottie Channing Tatum hebben we vandaag niet zulk leuk nieuws, want de acteur is namelijk weer helemaal in love. Na de breuk met Jenna Dewan werd er gezegd dat de sexy acteur weer aan het daten is en wel met Jessie J. Enne, het schijnt dus helemaal official te zijn nu. 

In april ging het Step Up couple, Channing Tatum en Jenna Dewan, uit elkaar en een aantal maanden later werd er gezegd dat Channing aan het daten was met zangeres Jessie J. Enne, het lijkt nu Instagram official, want Channing was gisteren (weer!) aanwezig bij een concert van Jessie J ub de Royal Albert Hall en liet op Instagram weten hoe geweldig de show was. Onder de foto plaatste Channing de tekst: “Deze vrouw heeft zich zojuist met hart en ziel gegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Wie er bij was heeft iets heel speciaals meegemaakt. Wow.”  

View post on Instagram
 

Enne, het schijnt dat Channing tijdens de avond ook meteen zijn nieuwe schoonmoeder heeft ontmoet, want ook de moeder van Jessie J was bij het concert in de Royal Albert Hall. Sad news dus voor alle fans die droomde van Channing als hubby, maar stiekem zijn wij wel blij voor Channing. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images

Must reads 👀