News

Dit zijn de kandidaten van Wie is De Mol? 2019

Alle molloten verzamelen! Hoewel we al een tijdje aan het onderzoeken waren wie er (in godsnaam) mee doen aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol, bleef het bij speculeren. Tot nu. Vandaag dook er namelijk een muurschildering op in Columbia waarop de kandidaten te zien zijn. Raad jij wie het zijn?

Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019
De hints stroomden binnen, maar tot op heden was er nog geen duidelijkheid over de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol? 2019. We hadden wel vermoedens, maar geen bevestigingen. Wait for it… Vandaag lekte er een foto waarop alle kandidaten waren te zien en dook vervolgens de echte foto op waarop alle kandidaten te zien zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Felix – Wie is de Mol? (@felixwidm) op

Kandidaten Wie is De Mol? 2019
De tekening is misschien niet heel duidelijk, maar wie goed kijkt kan al verschillende kandidaten uit de tekening halen. Uiteindelijk dook de echte foto op waaruit blijkt dat de volgende kandidaten meedoen: YouTuber Nikkie de Jager (NikkieTutorials), presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité en presentatrice Evi Hanssen

Wanneer Wie is de Mol? 2019 op televisie
Schrijf 5 januari maar vast met hoofdletters in je agenda, want dan is tijd voor een nieuw seizoen Wie is de Mol?