News

Michella Kox en Amanda stonden gisteren eindelijk in de ring en het was een gênante vertoning

Het zou het gevecht van de avond worden tijdens Boxing Stars: Michella Kox versus aartsrivaal Amanda. De twee gingen niet alleen de ring in om hun boxing skills te tonen, maar ook om een ruzie van acht jaar geleden uit te vechten. En dat gevecht kreeg nogal een ehh… vreemde wending. 

Ruzie tussen Michella en Amanda
Dit gevecht in Boxing Stars had nogal een persoonlijke lading, omdat Amanda acht jaar geleden Michella ‘een slechte moeder’ had genoemd in het programma Echte Meisjes In De Jungle. Dit zat Michella na al die jaren nog steeds dwars en ze kon niet wachten om wraak te nemen in de ring. 

Michella Kox geeft na één ronde op
Michella zei kort voor de show nog dat ze Amanda ‘knock-out’ wilde gaan slaan, maar het bleef meer bij woorden dan daden. Na één ronde gooide Michella de handdoek al in de ring en gaf ze al lachend op. Vervolgens stak Michella een sigaret op in de ring, wait whut? 

Twitter gaat los
De kijkers voelen zich bedrogen en vinden de actie van Michella onsportief. Het duurde niet lang totdat heel Twitter los ging. 

Woorden schieten te kort. #BoxingStars pic.twitter.com/lASQ6AWpKg

— Ron Vergouwen (@RonVergouwen) 7 november 2018

Onsportief gedrag, uitgeput, opgeven, en dan gewoon staan roken in de ring. Wat een karakter zeg. #Boxingstars

— Шаппibаl (@AartVanLetsel) 7 november 2018

Dit is echt het dieptepunt van de Nederlandse televisie echt waar. #Boxingstars #MichellaCox pic.twitter.com/Pgg0U2gtzs

— Donny 🕵 (@Donatell0_) 7 november 2018

Later zullen we tegen elkaar zeggen: “weet jij nog waar je was toen Michella Kox tegen Amanda Balk bokste?” #boxingstars

— Luuk Ikink (@luuk) 7 november 2018