News

Vergeet de chocoladeletter wij eten deze week alleen maar kaasletters

De sinterklaasliedjes vliegen je om de oren zodra de kalender december aangeeft. ‘Wie zoet is krijgt lekkers’… We kennen het allemaal. Het is tijd voor heel veel pepernoten, chocolade, banketstaven, speculaas en onze favoriet: schuimpjes! Maar wat nou als je helemaal geen zoetekauw bent? Gelukkig is er aan deze mensen ook gedacht. Pssst: je moet wel houden van héél veel kaas…

Traditie
Het is traditie om een lekkere chocoladeletter in je schoen te krijgen met Sinterklaas, ook als je weet dat hij eigenlijk niet bestaat… De schappen liggen er tegenwoordig in september al vol mee, maar voor de hartige liefhebbers onder ons is het iets lastiger rond 5 december. Gelukkig kwam kaasboerderij Schellach in Middelburg vorig jaar met dé oplossing en daar werden wij als kaasliefhebbers erg vrolijk van.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by De PZC (@pzcredactie) on

Kaasletter
Jawel, de enige echte kaasletter is een feit. Je raadt het al: een heerlijk groot stuk kaas in de vorm van de eerste letter van je naam. Yum! Hoewel de letter alleen nog te vinden is in de letter S en P, zijn er wel al heel wat smaken te bestellen. Wat dacht je van een Sinterkaasletter geitenkaas of Italiaanse kruiden? Ze zijn iets prijziger dan de normale chocoladeletter, namelijk tussen de €8,95 en €11,95 en te bestellen op kaasletter.nl. Gegarandeerd een origineel cadeau voor in de schoen van de kaaskop in de familie. Wij weten wat er bovenaan ons verlanglijstje komt te staan ;-).

Bron: kaasletter.nl | Beeld: iStock