Films & Series

Dit weten we tot nu toe over Pretty Little Liars: The Perfectionists

Wist jij ook niet meer wat je moest kijken toen Pretty Little Liars stopte en we ein-de-lijk wisten wie ‘A’ was? Dan was jij vast en zeker helemaal happy met het nieuws dat Pretty Little Liars een nieuwe spin-off krijgt. Benieuwd wat je kan verwachten van Pretty Little Liars: The Perfectionists? Dit weten we tot nu toe over je toekomstige favoriete serie. 

Pretty Little Liars: The Perfectionists
De nieuwe serie speelt zich af in het kleine stadje Beacon Heights en alles lijkt daar perfect te zijn. Alleen is de druk om perfect te zijn zo groot, waardoor dit leidt tot moord. De spanningen lopen steeds hoger op in het kleine stadje en elke perfectionist brengt een groot geheim, een leugen en een alibi met zich mee. Klinkt spannend en het lijkt ook een beetje op Pretty Little Liars. 

Nieuwe beelden
Er zijn weer nieuwe beelden van de Pretty Little Liars spin-off en Alison krijgt onverwachts bezoek in haar nieuwe huis in Beacon Heights. Is het ‘A’? Check het hieronder in de video. 

Watch on YouTube

Pretty Little Liars-cast
Het is, na het zien van deze beelden, wel duidelijk dat er twee bekende gezichten te zien zijn in Pretty Little Liars: The Perfectionists. Janel Parish (Mona) en Sasha Pieterse (Alison) hebben in deze spin-off ook een grote rol. Maar gaan we ook andere oude liars zien in de nieuwe serie? Shay Mitchell (Emily) ziet het wel zitten om mee te doen aan deze nieuwe PLL story en ook Lucy Hale (Aria) staat er voor open. Maar jammer genoeg staat het nog niet vast dat ze terugkomen in de spin-off. Daarnaast zullen we ook heel veel nieuwe gezichten zien in de serie. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Eerste aflevering PLL spin-off
Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de eerste aflevering te zien is, maar sowieso start het eerste seizoen van Pretty Little Liars: The Perfectionists in 2019. Nog even wachten dus, maar gelukkig heeft het eerste seizoen meteen tien afleveringen. Lekker veel PLL weer <3. 

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages