Lifestyle

5 nieuwe boeken om te lezen deze winter

Heb je alle series op Netflix nu wel gezien en word je een beetje moe omdat je 24/7 op je scherm zit te kijken? Duik dan maar snel op de bank, onder een warme deken, en ga een goed boek lezen. Net zo leuk als een Netflix-serie en het is ook nog eens veel beter voor je! Benieuwd welk boek je zeker moet lezen deze winter? Scroll dan maar snel verder, want hieronder delen we vijf nieuwe boeken om te lezen dit seizoen. 

Het is koud buiten, dus een goede reden om ‘s avonds lekker op de bank te ploffen met een nieuw boek. Geen idee wat je moet gaan lezen en ben je op zoek naar nieuwe boeken? Hieronder delen we onze favoriete nieuwe boeken voor in de winter. Warme chocolademelk erbij en lezen maar!

1. Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch
Dit verhaal draait om Addie. Ze is diep ongelukkig en bang dat haar toekomst helemaal in puin ligt, want ze heeft iets stoms gedaan. Haar broer Ian wil dat ze alles vertelt aan hun ouders, waardoor ze non-stop ruzie hebben. Een over-de-top bruiloft van haar tante in Ierland moet zorgen voor afleiding, maar haar broer haalt deze plannen overhoop. Nu gaat ze samen met hem en zijn beste vriend Rowan door Ierland roadtrippen. Enne, die vriend van haar broer begint ze steeds leuker te vinden. Een heerlijk boek dat draait om familie en liefde.

nieuwe boeken tips

2. Winterliefde – Nora Roberts
Twee voor de prijs van één, want in dit boek lees je maar liefst twee verhalen. De één gaat over Cilla O’Roarke. Tijdens haar latenightshow op de radio wordt ze telefonisch bedreigd en uiteindelijk moet haar baas zelfs de politie inschakelen. Cilla krijgt uiteindelijk bescherming van Boyd Fletcher, maar daar krijgt ze het nogal benauwd van. Klinkt spannend! 

Het tweede verhaal gaat over advocate Rachel, die de inbreker Nick moet verdedigen in de rechtbank. Ze sluit een deal met het OM, maar daardoor moet ze samen met de oudere broer van Nick, Nick in de gaten houden. Enne, dat zorgt natuurlijk voor problemen, want Nick is opstandig en zijn broer is HOT!

Nieuw boek Winterliefde

3. Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde – Michelle Marly
Dit boek is een must read voor de beauty addicts onder ons. Een romantisch verhaal over Coco Chanel en het succesvolste geurtje ter wereld: Chanel N°5. Benieuwd hoe deze heerlijke en populaire parfum is ontstaan? Dan is dit boek echt een aanrader!

nieuwe boeken tips

4. Tijdbom – Joelle Charbonneau
Het nieuwe boek Tijdbom van Joelle Charbonneau gaat over een groepje leerlingen dat vastzit op school nadat er een bom is ontploft. Diana, Frankie, Tad, Cas, Z en Rashid komen er via de radio achter dat de aanslagpleger misschien nog in de school is, waardoor ze snel moeten beslissen of ze zich tegen elkaar keren of dat ze samen gaat werken om levend uit de school te komen. 

nieuwe boeken tijdbom

5. De dag van Eden – Liz Flanagan
Op een dag komt Eden niet naar school en haar beste vriendin Jess besluit om naar op zoek te gaan. Eden heeft ooit haar leven gered, dus nu moet zij dat ook doen. Tijdens haar zoektocht naar Eden ontdekt ze allemaal geheimen, maar komt ze er ook achter wat er met Eden is gebeurd? Ook weer zo’n lekker spannend boek. 

nieuwe boeken tips

Beeld: iStock

Must reads 👀